Koronatilanteen vaikutukset

26.3. päivitetty tieto: Koronarajoitukset jatkuvat. Lähiopetusta ei järjestetä tänä keväänä aikuisille. Otamme yhteyttä opiskelijoihin mahdollisten kurssimaksupalautusten osalta ensi viikon aikana. Päivittyvät kurssitiedo

Lasten- ja nuorten kuvataidekoulun ryhmät (v. 2008 syntyneet ja sitä nuoremmat) sekä ja lasten kurssit (v. 2008 syntyneet ja sitä nuoremmat) jatkuvat lähiopetuksena. Opintoryhmässä enintään 10 lasta. ​

Lasten ja nuorten soitin- ja lauluopetus (yksilöopetus) jatkuu lähiopetuksena.

Ryhmämuotoisia lasten- ja nuorten  kursseja vuonna 2007 syntyneille ja sitä vanhemmille ei järjestetä lähiopetuksena. ​Kuvataidekoulun teemaopintoja 13-17 -vuotiaille ei järjestetä lähiopetuksena. Korvaavien tuntien ja etäopetuksen järjestämisestä ilmoitetaan oppilaan huoltajalle.

Kaikilla kouluikäisillä maskisuositus.

Koronan vaikutukset opetusjärjestelyihin

Koronavirustilanne aiheuttaa muutoksia opetusjärjestelyihin, mm. opetusryhmien kokoa on jouduttu pienentämään.

Kaikilla aikuisten kursseilla on voimassa maskisuositus. Maskeja suositellaan 22.1. alkaen kaikille yli 12-vuotiaille oppilaille.

Mikäli koronatilanne keskeyttää opetuksen, kurssi siirtyy etäopetukseen mahdollisuuksien mukaan. Opetuskertoja voidaan myös siirtää pidettäväksi myöhemmin. Kaikkien kurssien opetusta ei voida järjestää etäopetuksena. 

Korona-aikana toivomme yhteydenotot toimistoon puhelimella tai sähköpostilla.

Ohjeita korona-ajalle

Älä tule sairaana kurssille. Jos sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita, pysy kotona. 

Pese kädet saippualla saapuessasi opetustilaan sekä aina yskimisen, niistämisen, aivastamisen sekä wc-käynnin jälkeen. Tarvittaessa käytä käsidesiä.

Yskiessä ja aivastaessa suojaa suu ja nenä kertakäyttöisellä nenäliinalla. Mikäli sinulla ei ole nenäliinaa, yski hihaasi. Laita käytetty liina roskiin ja pese kädet saippualla.

Pidä vähintään 2 metrin turvavälit ryhmiin siirryttäessa ja opetustilanteissa.

Suosittelemme käytettäväksi omia opiskeluvälineitä aina kun se on mahdollista. Tarkemmat ohjeet yhteiskäyttöisistä välineistä saat opettajalta.

Opetustiloissa on tarjolla käsidesiä. Suosittelemme myös oman desinfiointiaineen käyttöä.   

HUOM! Jos sinut määrätään Tartuntalain 1227/2016, 60 § ja 62 § mukaiseen karanteeniin, niin sinun pitää jäädä pois myös opiston kursseilta karanteenin ajaksi.

Muut poikkeusjärjestelyt

Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeistuksia. Muutoksista ja poikkeusjärjestelyistä ilmoitetaan Naantalin opiston sivuilla sekä kurssikohtaisesti kurssien omilla sivuilla esim. kurssikalenterissa.

lateral-image-right

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Vapaa sivistystyö ja taidekasvatus