Naantalin opiston ajankohtaiset

Ilmoittautuminen keväällä alkaville kursseille

Tammi-helmikuussa alkavista kursseista ja luennoista tiedotamme marraskuun Nastassa. Ilmoittautuminen kursseille alkaa netin kautta 1.1. klo 9. Puhelimitse voi ilmoittautua 7.1. alkaen. 

Opiston korontatiedote

Naantalin opiston toiminnassa otetaan huomioon tartuntautitilanteen jatkuminen. Opisto noudattaa opetusviranomaisten, Terveyden- ja hyvinninvoinninlaitoksen sekä opiston ylläpitäjän antamia suosituksia ja ohjeita. Kaikissa opintoryhmissä noudatetaan hyvää hygieniatasoa. Olemme pienentäneet ryhmäkokoja mm. liikunta-, jooga- ja tanssiryhmissä. Opiston kursseille ei voi osallistua sairaana. Kuoro- ja laulutunneilla suosittelemme maskin tai visiirin käyttämistä.

Mikäli lähiopetuksen toteuttamiseen tulee rajoituksia, voidaan opetus siirtää etäopetukseksi rehtorin päätöksellä. Opetuskertoja voidaan myös siirtää toteutettavaksi myöhempänä ajankohtana. 

Suosittelemme 8.10. alkaen yli 15 -vuotiaille kasvomaskin käyttämistä opiston kursseilla ja opiston toimistolla asioidessanne.  Korona-aikana toivomme yhteydenotot toimistoon puhelimella tai sähköpostilla.

HUOM! Jos sinut määrätään Tartuntalain 1227/2016, 60 § ja 62 § mukaiseen karanteeniin, niin sinun pitää jäädä pois myös opiston kursseilta karanteenin ajaksi.

Digitaitokutsut  ja etädigituki

Ilmaisia digikutsuja ja etädigitukea järjestetään Turun seudun yhdeksässä kansalaisopistossa Opetushallituksen hankerahoituksella.

Voit tilata kutsut kotiisi paikan päälle tai verkon kautta Teamsin välityksellä. Hanketta rahoittaa Opetushallitus. Lisäksi tarjolla on etädigitukea esim. etäopiskeluun (Zoomin ja Teamsin käyttäminen), verkkoasiointiin (esim. Kela, pankki) ja harrastamiseen verkossa (mm. pelit). Palvelut ovat saatavissa sekä suomeksi että ruotsiksi

Digikutsuasioissa ota yhteyttä: Minna Kuusisto, minna.kuusisto@aurala.fi, p. 050 316 7707

Etätukipyynnöt suomeksi: Jenni Hanhilampi sähköpostiosoitteeseen digituki.aurala@gmail.com

Sekä kutsut että tukipyynnöt ruotsiksi: Luisa Blumenthal sähköpostiosoitteeseen data.aboland@gmail.com tai tiistaisin klo 15-15.30 myös p. 040 184 3916

lateral-image-right

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Vapaa sivistystyö ja taidekasvatus