Luku- ja kirjapiirit

Kirjallisuudesta kiinnostuneille Naantalin kaupunginkirjasto tarjoaa lukemisen lisäksi myös mahdollisuuden keskustella kirjallisuudesta.

Lukupiiri Naantalin pääkirjastossa

Pääkirjaston lukupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa 21.9., 19.10, 16.11. ja 14.12. klo 18 pääkirjaston 1. kerroksen tapahtumatila Riutassa.

Seuraava kokoontuminen on keskiviikkona 21.9.2022 ja keskustelun aiheena on Elizabeth Stroutin Olive Kitteridge. Lukupiirin vetäjänä toimii Minna Ylikotila. Lukupiiri järjestetään turvallisuusohjeita noudattaen.

Lisätietoja Naantalin pääkirjastosta tai sähköpostitse minna.ylikotila@naantali.fi

Lukupiiri Merimaskun lähikirjastossa

Kokoonnumme kuukauden viimeisenä tiistaina klo 19-20. Tilaisuudet järjestetään pandemiatilanne huomioiden.

Syyskausi aloitetaan Mikko Paateron elämäkerran parissa. Kirja ilmestyy huhtikuun lopussa ja siihen on jo tehty varaus lukupiiriläisille. Lukupiirin vetäjä ilmoittaa, kun kirja on noudettavissa Naantalin pääkirjastosta. Syytön jos sitäkään — Mikko Paateron tie passitoimiston apulaisesta poliisiylijohtajaksi (Jari Salonen, 2022). Myös kokoontumispaikka ja -aika ilmoitetaan myöhemmin kirjaston verkkosivuilla.

Lukupiiriin ei tarvitse ilmoittautua ja osallistuminen ei maksa mitään. Lukupiirin vetäjänä toimii tietokirjailija Anne Pentti.

Lisätietoja sähköpostitse kirjasto.merimasku@naantali.fi.

Lukupiiri Suopellon lähikirjastossa

Suopellon kirjaston lukupiiri kokoontuu seuraavan kerran syksyllä 2022, tervetuloa mukaan uudet ja vanhat lukupiiriläiset! Lukupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa. Seuraavan kerran tapaamisajankohta sovitaan kullakin kerralla erikseen. Lukupiirin vetäjänä toimii Marja-Leena Varke. 

Lisätietoja Suopellon lähikirjastosta tai sähköpostitse kirjasto.suopelto@naantali.fi.

Kirjapiiri Rymättylän lähikirjastossa

Kirjapiiri kokoontuu syksyllä joka kuukauden toinen tiistai klo 17.30.-19.30. Syksyn ensimmäinen kokoontuminen on tiistaina 13.9.2022 klo 17.30-19.30.

Kirjapiirissä jokainen kertoo viimeksi lukemistaan kirjoista (kuitenkin juonta paljastamatta). Jos haluat mukaan, ilmoittaudu kirjaston henkilökunnalle tai kirjapiirin vetäjälle. Kun nimesi ja puhelinnumerosi on osallistujalistalla, saat aina kutsuviestin ja mahdolliset lisätiedot muutamaa päivää ennen tapaamista. Kirjapiirin vetäjänä toimii FM Soili Nurmi.

Lisätietoja Rymättylän lähikirjastosta tai sähköpostitse kirjasto.rymattyla@naantali.fi.

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Kirjastot