Soveltavaa liikuntaa lapsille ja nuorille

Lapsia leikkimässä leikkivarjolla

Liikunnallista toimintaa kesällä

Harrasteseikkailuleiri 8.-9.8. (peruttu)

Yhteistyössä naantalilaisten seurojen ja kaupungin liikuntapalveluiden kanssa toteutettava seikkailuntäyteinen päiväleiri ma-ti 8.-9.8. klo 9-16 kouluikäisille. Soveltuu myös erityistä tukea tarviteville osallistujille.

Toimintaa on Maijamäen liikuntahallilla ja sen ympäristössä sekä Kuparivuorella. Osallistujat jaetaan kolmeen ryhmään iän ja mahdollisten kaveritoiveiden mukaan. Mikäli haluat samaan ryhmään kaverin kanssa, kirjoita se lisätiedot kohtaan ilmoittautumislomakkeessa. Leirille tarvitset luistimet, sisä- ja ulkoliikuntavarusteet sekä juomapullon.

Hinta 40 € sis. ohjauksen, lounaan, välipalan ja vakuutuksen. Max 30 osallistujaa. Ilmoittaudu harrasteseikkailuleirille

Syksy 2022

Ilmoittautuminen syksyn toimintoihin alkaa 4.8.

Soveltava ratsastus

Alkeiskurssi on tarkoitettu lapsille ja nuorille, joilla on erityisohjauksen tarve. Fyysisen vaikutuksen lisäksi, vuorovaikutus hevosen kanssa vaikuttaa psyykkisesti vahvistamalla tunnetaitoa, itsetuntoa ja elämänhallintaa. Kurssille voi osallistua myös pyörätuolia käyttävät.

Kurssi järjestetään lauantaisin 3.9.- 1.10.22 klo 13.15-14.00 (yht. 5 krt) Metsälehdon tilalla (os. Vuoristotie 7, 24130 Hietamäki, Mynämäki) Hinta: 100 €/ henkilö sisältäen ohjauksen, taluttajan ja varusteet. Mikäli osallistujalla on lisätarve avustajalle taluttajan lisäksi, ratsastajalla on oltava joko oma, hevosiin tottunut avustaja mukana tai avustajaa voi tiedustella suoraan tallilta Tiina Gustafsson tiinachoko@gmail.com, 044 9962535. Avustajamaksu 7€/ ratsastaja / kerta, suoritetaan paikan päällä avustajalle.  Ilmoittaudu soveltavaan ratsastukseen

Soveltava liikuntakerho  

Liikunnan monilajikerho on tarkoitettu tukea tarvitseville, alakouluikäisille lapsille. Kerhossa kokeillaan eri lajeja ja liikuntamuotoja. Toimintaa ohjaavat eri liikuntaseurojen ohjaajat sisällöstä riippuen. Ryhmä kokoontuu maanantaisin 5.9.- 31.10.22 klo 18.00-19.00. Sisäliikuntatilana pääasiassa Kuparivuoren koulu. Paikka vaihtelee ulkolajien osalta sen mukaan, minkä seuran laji ja toiminta on vuorossa.  Kerho on maksuton, mutta siihen tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittaudu soveltavaan liikuntakerhoon

 

Löydä oma seura- sivusto

Paralympiakomitean Löydä oma seura- sivustolta löytyy valtakunnallisesti urheiluseuroja ja muita toimijoita joissa on jo erityistä tukea tarvitsevia liikkujia tai joilla on valmiuksia ja haluaa ottaa heitä toimintaansa.

Tutustu Löydä oma seura-sivustoon

Soveltavaa liikuntaa seudullisesti

Naantalin ja lähikuntien soveltavan liikunnan tarjontaa on koottu yhteiseen  Rajatonta liikuntaa- liikuntaoppaseen. Opas pdf-liitteenä.

Liitteet

Liikunnanohjaaja
Organisaatio
Sivistyspalvelut
Matkapuhelinnumero
+358 406 837454
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Kesti-Maaria, Maariankatu 2

Asiasanat

Lapsiperheet
Nuoret
Kulttuuri ja vapaa-aika
Sosiaali- ja terveyspalvelut
Liikunta ja ulkoilu