Tapahtumat

Näille sivuille päivittyy ajankohtaisia soveltavan liikunnan tapahtumia niin Naantalissa kuin ympäristökunnissa! Seuraathan myös liikkuvanaantali-facebook sivua.

 

”Menoa muksuille” –soveltavan liikunnan tapahtuma erityislapsille perheineen Tatamisalissa

Sunnuntaina 15.9. klo 14-15.30 ja sunnuntaina 26.1. klo 10-11.30 Maijamäen koulun Tatamisalissa (Kristofferinkatu 2). Oma aikuinen mukana menossa.

Tapahtuma on maksuton ja ikärajaton eikä tarvitse ilmoittautua etukäteen. Esteetön kulku Maijamäen koulun kautta ”Menoa muksuille” –tapahtumassa omatoimista, hauskaa ja liikunnallista eri aisteja aktivoivaa tekemistä muun muassa temppurata, jättipomppu, pelejä ja musiikkia. Kaikki saavat ilon liikkua, niin lapset kuin aikuiset. Toiminta on valvottua mutta ei ohjattua.

Toteutetaan yhteistyössä Liikuntaseura Naantali ry:n ja Raision kaupungin kanssa. Raision ”Menoa muksuille” –päivät ilmoitetaan myöhemmin näillä sivuilla.

 

Soveltavan liikunnan treffit Kesti-Maariassa ja ympäristössä

Syksyllä treffataan keskiviikkoisin 11.9., 16.10., 13.11. ja 4.12. klo 15:30-16.30. Kesti-Maarian osoite Maariankatu 2.

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, joilla on erityisohjauksen tai sovellutusten tarve liikunnassa sairauden, liikuntarajoitteen, vamman tai toimintakyvyn heikentymisen takia. Mukana saa olla tarvittaessa oma avustaja ja sopii hyvin myös omaishoidettaville ja –hoitajille.

Kokeilemme yhdessä erilaisia sovellettuja liikuntamahdollisuuksia esimerkiksi sovellettuja pelejä, Erkkajooga® eli sovellettua joogaa, musiikkiliikuntaa ja ulkoliikuntamuotoja. Myös toiveet huomioidaan.

Toiminnan tavoitteena on kokeilujen kautta löytää yhteinen, arkea tukeva harrastus, liikunnan ilo ja uusia tuttuja.

Toiminta on maksutonta, ei ennakkoilmoittautumista treffeille. Vastuuohjaajana Heidi Suominen.