Aikuisten liikuntatarjonta

Polkupyöräin kuva maalattu puuhun

Kurssit ja tapahtumat, syksy 2021

(toimintoja tulossa lisääkin syyskauden alussa)

Liikkuva ja hyvinvoiva perhe -ryhmä

Tuntuuko sinusta ja perheestäsi siltä, että arkeenne kuuluu liian vähän liikuntaa ja aikuisilla ja lapsilla on ylipainoa? Perheessänne vietetään paljon aikaa ruudun ääressä, ruokailutottumukset ovat hakusessa eikä ruokailuun löydy yhteistä aikaa. Toiminta on suunnattu vanhemmille ja 5–10-vuotiaille lapsille. Lue lisää HyvinvointiLiike perheille toiminnasta tästä.

Kävely- ja juoksutestit 

UKK-kävelytestit to 9.9. klo 16.00–17.00 Kuparivuoren urheilukentällä. Testissä kävellään kahden kilometrin matka. Viimeinen lähtöaika kävelytestiin on klo 16.30. Cooperin testijuoksu (12 min) Kuparivuoren kentällä, lähdöt klo 16.00 ja 16.45.  Tervetuloa testaamaan kuntosi sekä saamaan liikuntavinkkejä. Maksuton. Ilmoittaudu kävely- tai juoksutestiin. 

Keskiaikakävelyt  

Tule kävelyreitille, jossa aika ajoin sukelletaan keskiaikaisten naantalilaisten elämään. Ulkoilun lomassa kuulemme eri yhteiskuntaluokkiin kuuluvien ihmisten elämän ääniä ja saamme tietoa keskiajan kaupungista. Lähtöpaikka on Naantalin Humpin pääovelta, Mannerheiminkatu 21. Keskiaikakävelyt järjestetään kolmen kerran jatkumona tiistaisin 24.8.-7.9.2021.  kello 12.00 (kesto n. 1h). Kävelymatkaa kertyy noin 2 kilometriä. Tapaamiset aloitetaan pienimuotoisella alku- ja loppu verryttelyllä. Yhteistyössä liikuntapalvelut ja Naantalin museo. Ilmoittaudu keskiaikakävelyyn tästä linkistä. 

Pimeäkävelyt metsässä 

Pimeän laskeuduttua suunnataan taskulappujen valossa metsäisille reiteille kävelylenkille. Mukaan tarvitset säänmukaiset ulkoiluvarusteet sekä tasku- tai otsalampun. Arvioitu kävelymatka on n. 5 kilometriä ja kävelyaika 1,5–2 tuntia. Ulkoiluillat ovat maksuttomia,  

Polar-tsemppiryhmä 

Työikäisille suunnattu liikuntaryhmä, joka kokoontuu etänä ja yhteyden otot tapahtuvat virtuaalisesti. Ryhmä on kuntoilua aloitteleville naantalilaisille. Kahden kuukauden mittaisella kuntoilujaksolla osallistujat saavat käyttöönsä Polar-aktiivisuusmittarin, jonka avulla tehdään osallistujalle soveltuvia kuntotestejä, annetaan liikuntavinkkejä sekä seurataan päivittäistä aktiivisuutta. Hinta 20 €. Aloitus 5.10.2021 klo 17-18. Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot Polar-tsemppiryhmään tästä.

HyvinvointiLiike perheille

Tuntuuko sinusta ja perheestäsi siltä, että arkeenne kuuluu liian vähän liikuntaa ja aikuisilla ja lapsilla on ylipainoa? Perheessänne vietetään paljon aikaa ruudun ääressä, ruokailutottumukset ovat hakusessa eikä ruokailuun löydy yhteistä aikaa. Toiminta on suunnattu vanhemmille ja 5–10-vuotiaille lapsille. Lue lisää HyvinvointiLiike perheille toiminnasta tästä.

Kesti-Maarian tasapainoryhmä  

Aikuisille suunnattujen tasapainoryhmien tavoitteena on lisätä ja ylläpitää tasapainoon tarvittavaa lihasvoimaa. Ryhmät kokoontuvat Kesti-Maarian liikuntatilassa, Maariankatu 2. Toiminta järjestetään viikoilla 35-49, mikäli osallistujia on vähintään 8 hlö/ryhmä.  Syyskauden hinta on 30 €/ryhmä. (Seniorikortilla ei erillistä maksua, mutta ryhmään tulee ilmoittautua). Ilmoittautuminen alkaa 12.8.2021.

Merimaskun voimaa ja tasapainoa -ryhmä  

Ikääntyville suunnattu ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 18.8. alkaen klo 15.00–16.00 Merimaskun koulun liikuntasalissa, Iskolantie 9. Ohjaus Eliisa Ansamaa. Merimaskun tasapainoryhmään osallistuminen on maksutonta, ei ilmoittautumisia. Kauden viimeinen kerta on 8.12.2021 

Rymättylän voimaa ja tasapainoa -ryhmä 

Ryhmä kokoontuu maanantaisin 30.8. alkaen klo 15.30–16.15 Rymättylän koulun liikuntasalissa, Piimätie 1. Ohjaus Riina Nummelin. Kevätkauden hinta on 30 €/ryhmä. (Seniorikortilla ei erillistä maksua, mutta ryhmään tulee ilmoittautua). Ilmoittaudu Rymättylän tasapainojumppaan tästä.

Tuolijumppa Rymättylän koulun liikuntasalissa  

Tuolijumppa tiistaisin klo 13.00–14.00 Rymättylän koulun liikuntasalissa, Piimätie 1. Tuolijumppaan ovat kaikki tervetulleita. Ohjaajina toimii Rymättylän vertaisliikuttajat ja liikuntapalveluiden liikunnanohjaajat. Tuolijumppa alkaa tiistaina 31.8. ja kauden viimeinen kerta on 7.12.2021Toiminta on maksutonta, ei ilmoittautumisia.   

Päiväliikunnalla pirteäksi 

Suosittu päiväliikunnalla pirteäksi -ryhmä jatkaa toimintaa torstaisin 2.9.-11.11.2021 (ei vko 41) klo 11 Naantalin eri ulkoliikuntapaikoilla. Ryhmä on tarkoitettu yli 40-vuotiaille, jotka ovat innostuneita tutustumaan eri lajeihin sekä pitävät ulkoilusta. Hinta 25 €.

Telmon talli

Telmon tallin toiminta on miesten liikuntaryhmä. Kokoontuminen Kesti-Maariassa (Maariankatu 2) torstaisin klo 12.30- 13.30 2.9. alkaen. Telmon tallissa liikutaan monipuolisesti tehden lihaskuntoa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Toiminta pääasiassa sisätiloissa. Ohjaajana Telmo Manninen. Ilmoittautuminen Telmon talliin tästä.

Liikunnanohjaaja
Organisaatio
Sivistyspalvelut
Yksikkö
Vapaa-aikapalvelut
Puhelinnumero
02 4345 420
Matkapuhelinnumero
050 464 9908
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Sivistystoimisto, Tullikatu 11

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Liikunta ja ulkoilu