Haastepyöräily ja kävelykampanja ulkoilun iloksi

Polkupyöräin kuva maalattu puuhun

Haastepyöräily vapusta juhannukseen

Koko Naantali on tänäkin vuonna mukana Haastepyöräily-kampanjassa vapusta juhannukseen (1.5.–27.6.2021). Haastepyöräilyn tavoitteena on kannustaa kaiken ikäisiä ja kuntoisia kuntalaisia pyöräilemään (harraste, vapaa-aika, koulu- tai työmatkapyöräily). Pyöräilemällä voit kerätä kilometrejä Naantalin kaupungin yhteispottiin!     

Säännöt haastepyöräilyyn osallistumiseen:   

  • Suorituksen voi tehdä polkupyörällä, sähköpyörällä, tandempyörällä ja kickbikellä  
  • Kirjaukset mobiilikirjauksina ja suoritus merkitään kilometreinä , lataa HP –mobiilisovellus sovelluskaupasta (Google Play/App Store) 
  • Lisäksi haastepyöräilylaatikkokirjaus kirjausvihkoihin tai haastepyöräilykorttiin (kortin saat asiointipisteestä)   
  • Kirjaus edellyttää 10 km yhtäjaksoista pyöräilyä   

Kaikkien pyöräilykirjauksia tehneiden kesken arvotaan liikunta-aiheisia palkintoja. Saariston kirjauslaatikot sijaitsevat:   

  • Velkua Livonsaaren kauppa ja Kummeli   
  • Merimasku Osuuspankin luona oleva vaja ja palvelupiste   
  • Rymättylä Tanilantie, Nurvalantie 6 (lato), Poikko (Rymättyläntie ja Ruokonraumantie risteys), Kurala (Ylttistentien ja Kuralan rantatien risteys), vanha vesilaitos (Taipaleentie 11), Kärysniementien ja Kankareentien risteys (lato), Heinäinen (Peltolantien ja Heinäistentien risteys), Salonkylä (Kinttalanrauman sillanluona), Salonkylän ja Tammihaantien risteys, Airismaa (Maanpäätie ja Luotojentien risteys), Aasla (Luotojentie 859) ja Kuivainen.   

Katso haastepyöräily- kampanjan infovideo

Haastepyöräilyn aloitustapahtumat torstaina 6.5. - PERUTTU

  • Naantalin keskusta; lähtö klo 17.00 Naantalin matkailun edestä kohti Haijaista, perillä makkaranpaistomahdollisuus omilla eväillä. PERUTTU
  • Merimasku; lähtö klo 18.00 koulun parkkipaikalta. Kaksi eripituista reittivaihtoehtoa, jotka molemmat myös päättyvät koululle. Reiteillä pysähdytään tauolle, omat eväät mukaan. PERUTTU
  • Rymättylä; lähtö klo 17.00 koulun parkkipaikalta ja suuntana Uutiskuvan vuori, omat eväät mukaan. PERUTTU

Naantali askel askeleelta- kävelykampanja

Kampanja alkaa Unelmien liikuntapäivänä 10.5. ja päättyy 15.8. Voit kerätä kilometrejä kävellen tai juosten. Liikunta voi olla kuntoliikuntaa tai arki- ja hyötyliikuntaa. Kerätyt kilometrit ilmoitetaan sähköisen kävelykampanjan linkin kautta. Sivun lopusta voi myös tulostaa osallistumiskortin, joka palautetaan kampanjan päätyttyä johonkin kaupungin asiointipisteistä.

Kävelykampanjan aloitustapahtumaa 10.5. ei koronarajoitusten vuoksi järjestetä.

Ota kuvia tai videoita reittisi varrelta Naantalin maisemista. Postaa kuvasi Facebookiin tai Instagramiin. Käytä postauksissa hashtageja: #kävelykampanja #naantaliaskelaskeleelta. Paras kuva tai video sekä eniten kilometrejä keränneet palkitaan. Muutamia palkintoja arvotaan myös kaikkien osallistujien kesken.  

Tutustu myös kouluikäisten kesän toimintaan

Koululaisten kesälomatoimintaa on runsaasti. Olemme koonneet kaupungin järjestämää toimintaa sivuillemme. Lisäksi erilliseltä sivulta löytyy yhdistysten lapsille ja nuorille suunnattu kesätoiminta. Tutustu kesällä järjestettävään toimintaan.

Asiasanat

Lapsiperheet
Kulttuuri ja vapaa-aika
Liikunta ja ulkoilu