Markkina- ja lähituottajatori

Tyyni iltamaisema Naantalin rannasta kirkkoa kohti

Naantalin Luostaripäivien tapahtumaohjelmistoon kuuluu perjantaista sunnuntaihin avoinna oleva markkinatori, jossa myydään erilaisia ruoka- ja käsityöläistuotteita. Markkina-alueeseen kuuluu tänä vuonna myös Lähituottajatori, joka on osa Naantalin Lähimakuja-hanketta. 

Vanhankaupungin satamassa Nunnakadun päässä sijaitseva markkinatori on avoinna tapahtuman aikana seuraavasti:

  • perjantaina 27.8. klo 16-20
  • lauantaina 28.8. klo 10-20
  • sunnuntaina 29.8. klo 10-16.

Tervetuloa kokemaan keskiaikaista markkinatunnelmaa sekä tekemään ostoksia tunnelmallisessa ympäristössä! 

Jos kesken ostosten teon nälkä tai jano yllättää, kannattaa pysähtyä rannan ravintoloihin murkinoimaan tai kostuttamaan kurkkua. Markkinatorilla sijaitsevassa ruokakojussa myydään herkullisia ruoka-annoksia keskiajan hengessä. 

Myyjäksi Luostaripäivien markkinatorille? 

Haemme markkinatorillemme keskiaikateemaan sopivia markkinamyyjiä. Käsityöläistuotteet, muinaistekniikoilla valmistetut tuotteet sekä lähiruoka kuuluvat markkinatorimme tuotevalikoimaan. 

Ota yhteyttä, jos haluat mukaan uuden keskiaikatapahtuman myyjäksi historialliseen, idylliseen ja kauniiseen Naantalin Vanhankaupungin rantaan. 

Tarjoamme markkinamyyjille valmiin katoksellisen myyntipöydän. Mukaan voi tulla myös omalla teltalla. Kysy lisätietoja sekä hinnastot tapahtumatuottajalta osoitteesta naantalinluostaripaivat@gmail.com tai soita 050 5337 631 / Anu Taivalkoski. 

Mikäli olet olet ruokatuottaja Naantalista tai lähistöltä, ota yhteyttä Lähituottajatorista vastaavaan Laura Pulkkiseen ,p. 040 5777 883.
 

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Taiteet
Vapaa-ajan palvelut