Sun harrastus lomalla

Poikkeusolosuhteet on huomioitu lasten ja nuorten toiminnan suunnittelussa ja -toteutuksessa. Toimintaa järjestetään aikaisempaa pienemmille ryhmille turvavälit huomioiden. Toiminnoissa on tehostettu hygieniatasoa ja -ohjeistusta. Tärkeää on huomioida, ettei toimintoihin saa osallistua lievästikään sairaana.

Syysloman kouluikäisen toimintaa 11.–15.10.2021

Kaikkiin toimintoihin tulee ilmoittautua. 

Ma 11.10.

 • Peli- ja leikkipäivä Maijamäen liikuntahallilla (Venevalkamantie 2) kello 9–14. Kouluikäisillä on mahdollisuus tulla tapahtumaan pelaamaan ja leikkimään, ohjaaja paikalla. Ilmoittaudu peli- ja leikkipäivään.

Ti 12.10.

 • Temppupäivä Rymättylän koulun liikuntasalissa (Piimätie 1) kello 10–12. Energian purkua temppuradalla kouluikäisille, ohjaaja paikalla. Ilmoittaudu Rymättylän temppupäivään.
 • Sirkuspäivä Tatamisalissa (Venevalkamaentie 2) 3.–6. luokkalaisille naantalilaisille kello 10–12. Tule harjoittelemaan akrobatiaa, tasapainoilua yksipyöräisellä ja rola bolalla, jongleerausta huiveilla ja palloilla sekä temppuja diaboloilla! Hinta 10 €. Ilmoittaudu sirkuspäivään verkkokaupassa.
 • Temppupäivä Merimaskun koulun liikuntasalissa (Iskolantie 9) kello 12–14. Energian purkua temppuradalla kouluikäisille. Teersalosta järjestetään kuljetus, mikäli reitillä on vähintään 3 osallistujaa. Myös soveltavan liikunnan ohjaaja paikalla. Ilmoittaudu Merimaskun 12.10. temppupäivään.
 • Harrastefutista Karvetin tekonurmikentällä (Teräskatu 2) klo 12.30–14.30 pelien, leikkien ja pienten kisojen merkeissä futista kouluikäisille naantalilaisille. Ilmoittaudu harrastefutispäivään.
 • Minun huoneeni -askartelutyöpaja Naantalin museon Hiilolassa (Katinhäntä 1) klo 10–13. Tee kuva tai pienoismalli omasta hunoeestasi, tai vaikka unelmahuoneestasi. Teokset laitetaan esille Maijamäen liikuntahallin näyttelyikkunaan. Vapaa pääsy, ei ilmoittautumista.

Ma 11.– ti 12.10.

 • Taideleiri 7–11-vuotiaille. Tule mukaan taideleirille, jossa pääset sukeltamaan tanssin sekä kuvataiteen maailmoihin yhdessä sekä erikseen! Rohkaisevassa ja inspiroivassa ilmapiirissä pääset kokeilemaan niin tanssin kuin kuvataiteenkin työskentelytapoja hauskojen ja kiinnostavien aiheiden kautta. Nähdään leirillä! Ilmoittautuminen ja lisätietoa taideleiristä Naantalin opiston sivuilta.

Ma 11. – ke. 13.10.

Ke 13.10.

 • Ulkoilun elämyspäivä Teljentien kentällä ja lähimaastossa kouluikäisille naantalilaisille klo 10–13. Elämyspäivään tuodaan erilaisia ulkoilumahdollisuuksia, jotka kutsuvat seikkailuun. Toiminnassa pääset kalastamaan kalastusoppaiden kanssa, hoitamaan poneja, pelaamaan eri pelejä. Lisäksi pystytetään nuotio grillausta varten. Pukeudu sään mukaisesti ja pakkaa omat eväät mukaasi. Myös soveltavan liikunnan ohjaaja paikalla. Ilmoitaudu elämyspäivään.

To 14.10.

 • Jäälajipäivä Kuparivuoren jäähallilla (Kuparivuorentie) klo 10–13. Toiminta on suunnattu ei lajia harrastaville 3.–7. luokkalaisille naantalilaisille. Lajipäivässä päästään kokemaan rennossa tunnelmassa eri jäälajeja (jääkiekko, ringette ja taitoluistelu) eri pelien ja leikkien muodossa VG-62 ry:n valmentajien ja ohjaajien opastuksella. Mukaan tarvitset omat luistimet, kypärän (lainakypäriä on tarvittaessa lainaksi liikuntapalveluilta), juomapullon sekä eväät. Rymättylästä, Teersalosta ja Merimaskusta järjestetään kuljetus, mikäli reitillä on vähintään 3 osallistujaa. Ilmoittaudu jäälajipäivään.
 • Temppupäivä Merimaskun koulun liikuntasalissa (Iskolantie 9) kello 10–12. Energian purkua temppuradalla kouluikäisille. Myös soveltavan liikunnan ohjaaja paikalla. Ilmoittaudu Merimaskun 14.10. temppupäivään.

Ti 12. – to 14.10.

 • Sporttipäivät 2014–2011 syntyneille naantalilaisille Maijamäessä (Venevalkamantie 2). Liikunnallista päivätoimintaa tiistaista torstaihin kello 8–15. Maijamäen liikuntahallille voi saapua päivittäin kello 8.00 alkaen ja ohjattutoiminta alkaa kello 9.00. Ohjelmassa mm. sirkusta, temppuilua, elämyspäivän retki, pallopelejä. Hinta 30 € (sis. ohjauksen, ruokailun, välipalan ja vakuutuksen). Ilmoittaudu sporttipäiviin verkkokaupassa.

Pe 15.10.

 • Temppupäivä Tatamisalissa (Venevalkamantie 2) kello 9–11. Energian purkua temppuradalla kouluikäisille. Myös soveltavan liikunnan ohjaaja paikalla. Ilmoittaudu Tatamisalin temppupäivään.
 • Jäädisko Kuparivuori-hallissa klo 13.00–14.45. Kuparivuorihalli pimenee ja täyttyy värivalojen välkkeestä. Tule nauttimaan musiikista, kisosta sekä hyvästä fiiliksestä. Tapahtuma on kouluikäisille. Ilmoittaudu jäädiskoon.

Tutustu myös näihin

Yleiset luisteluvuorot jäähalleilla

Projektisuunnittelija
Organisaatio
Sivistyspalvelut
Yksikkö
47112-Liikuntatoiminta
Matkapuhelinnumero
040 769 2830
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Sivistystoimisto, Tullikatu 11

Liikunnanohjaaja
Organisaatio
Sivistyspalvelut
Yksikkö
47112-Liikuntatoiminta
Puhelinnumero
02 4345 420
Matkapuhelinnumero
050 464 9908
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Sivistystoimisto, Tullikatu 11

Asiasanat

Lapsiperheet
Nuoret
Kulttuuri ja vapaa-aika
Vapaa-ajan palvelut
Liikunta ja urheilu