Lapsiperhepsykologit

Naantalissa toimii kaksi lapsiperhepsykologia: Laura Hällström ja Maaria Hartikainen. Psykologit tavoitat yhteisestä ohjaus-, neuvonta- ja ajanvarausnumerosta 050 339 0599 tiistaisin ja torstaisin klo 12–13.

Perhepsykologit Laura Hallström ja Maaria Hartikainen. Kuvan on ottanut Katariina Kivinen.
Lapsiperhepsykologit Laura Hällström (vasemmalla) ja Maaria Hartikainen (oikealla).
Kuvan on ottanut vs. sosiaalityöntekijä Katariina Kivinen.

Meihin voit olla yhteydessä alle kouluikäisen lapsesi tai perheesi hyvinvointiin liittyvissä asioissa, jos sinulla huolta esimerkiksi:

  • lapsesi kehityksestä tai käyttäytymisestä
  • omasta jaksamisestasi vanhempana
  • parisuhteestasi
  • perheenne vuorovaikutuksesta
  • perheenne hyvinvoinnista kriisin keskellä, esimerkiksi erotilanteessa tai sen jälkeen, tai perheenjäsenen sairastumiseen tai menetyksiin liittyen

Voit olla yhteydessä meihin itse, tai sopia yhteydenotosta neuvolan, varhaiskasvatuksen tai lapsiperheiden sosiaalityön työntekijöiden kanssa.

Lapsiperhepsykologit työskentelevät myös yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja lapsiperheiden sosiaalityön kanssa. Varhaiskasvatuksessa voimme osallistua sovitusti lapsia koskeviin verkostotapaamisiin ja sopia jatkotyöskentelystä perheiden kanssa. Lapsiperheiden sosiaalityössä olemme mukana sovitusti erilaisissa tapaamisissa ja selvityksissä tuoden psykologin näkökulmaa ja arviota lapsiperheiden sosiaalityöhön. Olemme myös mukana ohjaamassa erilaisia ryhmiä.

Palvelumme ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Vastaanottotilamme sijaitsevat kaupungintalolla ja voimme tavata myös perheiden kotona.

Kouluikäisten lasten kohdalla otathan yhteyttä Raision perheneuvolaan.

Parisuhteeseen liittyvissä haasteissa tukenasi myös Perheasiain neuvottelukeskus - Turun ja Kaarinan seurakunnat ja erotilanteessa perheasioiden sovittelu.

Asiasanat

Lapsiperheet
Nuoret
Sosiaali- ja terveyspalvelut
Lasten päivähoito
Sosiaalipalvelujen neuvonta- ja ohjauspalvelut