Psykiatrisen sairaanhoitajan palvelut

Muistikirja ja kahvi

Aikuisten palvelut

Yleisiä mielenterveyteen liittyviä ongelmia ovat esim. pitkäaikainen stressi, unihäiriöt, masentunut tai ahdistunut mieliala sekä paniikkioireet. Varhaisella tuella voidaan ennalta ehkäistä vakavien ongelmien syntymistä, joten hoitoon hakeutumista ei kannata viivytellä.

Voit varata ajan suoraan psykiatriselle sairaanhoitajalle, jos sinulla on masennusta, ahdistusta tai uupumusta, olet kohdannut jonkin kriisin (esim. avioero, sairastuminen, läheisen kuolema) tai sinulla on parisuhteeseen liittyviä haasteita.

Vaikeammissa mielenterveysongelmissa varaathan ajan omalääkärille, joka tekee tarvittaessa lähetteen  erikoissairaanhoitoon. 

Muina aikoina kiireellistä hoitoa vaativien mielenterveysongelmien hoidon tarpeen arviointi tehdään Turun alueen yhteispäivystyksessä.

Psykiatriset sairaanhoitajat
Aukioloajat
Vastaanotto arkisin klo 8.00 - 16.00 ajanvarauksella

Puhelinaika arkisin klo 11.30 - 12.15
Puhelinnumero
02 436 2627 Korenius Sinikka
02 436 2650 Pelto-Klemelä Merja
040 480 4342 Karus Sanna-Maija, nuorten palvelut
Käyntiosoite

Tuulensuunkatu 8
21100 Naantali

Postiosoite

PL 47
21100 Naantali

Location coordinates

Nuorten palvelut

Jos tarvitset apua tai tukea asioihin mieltäsi askarruttaviin asioihin tai vanhempana olet huolissasi nuoren hyvinvoinnista, voit olla yhteydessä kouluterveyshoitajaasi.
Yläkouluissa työskentelee osana kouluterveydenhuollon tiimiä ja mielenterveyspalveluita sairaanhoitaja, jonka vastaanotolla saat varhaista tukea ja apua mielenterveys- ja päihdeasioissa. Sairaanhoitaja ottaa vastaan lukuvuoden aikana yläkouluilla sekä mielenterveyspalveluissa.

Sairaanhoitaja tekee tiivistä yhteistyötä koulu- ja opiskeluterveydenhuollon ja oppilashuollon toimijoiden kanssa. 

Sairaanhoitaja Sanna-Maija Karus, puh. 040 480 4342

Avainsanat

Sosiaali- ja terveyspalvelut
Päihde- ja mielenterveyspalvelut
Terveyden ja hyvinvoinnin neuvonta- ja ohjauspalvelut