Suun terveydenhuolto

Sosiaali- ja terveys- sekä pelastusalan henkilöstöä sydämen muodossa.

Suun terveydenhuolto Varhan sivuilla

Naantalin sosiaali- ja terveyspalvelut järjestää 1.1.2023 alkaen Varsinais-Suomen hyvinvointialue Varha. Ajantasaiset tiedot palveluista löydät Varhan sivuilta.

lateral-image-left

Ajanvaraus puhelimitse

Ajanvaraus puhelimitse arkisin klo 8.00 - 15.00 numeroon 02 436 2602.  Kiireelliset asiat klo 8.00 alkaen ja kiireettömät klo 10.00 - 15.00.

Suun terveydenhuolto tuottaa suun terveyttä edistäviä, korjaavia ja kuntouttavia hammashuollon palveluita. Suun ja hampaiston terveys ja toimintakyky heijastuvat ihmisen koko terveyteen ja hyvinvointiin. Hyvä omahoito ehkäisee monia hammas- ja suusairauksia.   

Peruuttamatta jääneestä vastaanottoajasta peritään maksu

Varattu hoitoaika tulee peruuttaa viimeistään edellisenä päivänä tai erittäin äkillisissä tapauksissa viimeistään samana päivänä klo 9.00 mennessä. Peruuttamatta jääneestä vastaanottoajasta laskutetaan 18 vuotta täyttäneiltä sakkomaksu.

Sähköinen ajanvaraus

Voit nopeuttaa asioimistasi olemalla yhteydessä ajanvaraukseemme internetin tai tekstiviestin välityksellä.

Tekstiviestipalvelu

Lähetämme ajanvarauksiin ja hoitoon liittyvää tietoa henkilökohtaiseen matkapuhelinnumeroosi. Mikäli haluat tarkistaa matkapuhelinnumerotiedon mikä hoitolalla on, ota yhteyttä suun terveydenhuollon ajanvaraukseen tarkistaaksesi asian puh. 02 436 2602 tai lähetä tekstiviesti numeroon 044 733 0090, yhteydenotot klo 10 jälkeen. 

Tekstiviestillä toimivat seuraavat palvelut:

  • peruutusaikapalvelu (samana päivänä oleva aika peruttava ennen klo 9.00)
  • vapaamuotoinen tekstiviesti hoitoon tai hoitoaikaan liittyen.

Automaattinen tekstiviestimuistutus

Saat automaattisen muistutuksen 24 tuntia ennen hoitokäyntiä asiakastietoihisi merkittyyn matkapuhelinnumeroon. Viestiin ei voi vastata!

Tekstiviestiyhteydenotto suun terveydenhuoltoon

Voit ottaa yhteyttä tekstiviestitse numeroon 044 733 0090, jos haluat esim. siirtää varaamaasi aikaa. Ilmoita viestissä nimesi, henkilötunnuksesi ja ajanvarauksen ajankohta. Viestin sisältö käsitellään luottamuksellisesti ja siihen vastataan tarpeen mukaan.

Internetin ajanvarauspalvelu   

Voit käyttää internetin ajanvarauspalvelua, palvelussa pystyt siirtämään tai perumaan sekä omia että huollettavien hammashoidon aikoja. Voit varata uuden ajan tarkastukseen tai ylläpitoon jos sinulle on edellisen hoitojakson aikana määritetty ylläpitohoitoväli. Noudata ohjelman antamia ohjeita ja ota tarvittaessa yhteyttä puhelimitse hammashoitolaan.

Ensimmäisellä käyttökerralla tilaa väliaikainen salasana matkapuhelimeesi. Vaihda väliaikainen salasana omaan salasanaan heti ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

Ajan peruutus 

Peruuta aika internetin kautta viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Mikäli varattuun aikaan on vähemmän kuin 24 tuntia, ota yhteyttä ajanvaraukseen puhelimitse tai tekstiviestillä. Samana päivänä oleva aika on peruttava klo 9.00 mennessä. Hoidon jatkumisen vuoksi on parempi yrittää siirtää aika kuin perua se.

Asiakasmaksut

18 vuotta täyttäneiltä peritään voimassa olevat asiakasmaksut.

Hoitaja ottaa näytettä käsivarresta

Päivystys ja kiireellinen hoito

Jos tarvitset kiireellistä hoitoa, ota yhteyttä omalle terveysasemalle, hammashoitoon tai Turun alueen yhteispäivystykseen.

lateral-image-left
Naantalin hammashoitola
Aukioloajat
Avoinna arkisin klo 8.00 - 15.30
Ajanvaraus puhelimitse arkisin klo 8.00 - 15.00
Puhelinnumero
Ajan peruutukset
Ajan peruutukset
Käyntiosoite

Tuulensuunkatu 6
21100 Naantali

Postiosoite

PL 47
21101 Naantali

Location coordinates
Rymättylän hammashoitola
Aukioloajat
Avoinna ma - to klo 8.00 - 15.30, pe klo 8.00 - 14.30
Ajanvaraukset puhelimitse arkisin klo 8.00 - 15.00
Puhelinnumero
Käyntiosoite

Maskulaisentie 4
21140 Rymättylä

Postiosoite

PL 47
21101 Naantali

Location coordinates

Asiasanat

Sosiaali- ja terveyspalvelut
Suun ja hampaiden terveydenhuolto