16.9.2020

Älykkäät kylät ja asukkaat -tilaisuus

Kuva
Koriste.

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
16.9.2020
Aika
17.30-20.00
Sijainti
Naantalin kaupungintalo, valtuustosali

Käsityöläiskatu 2
21100 Naantali

google_maps
Järjestäjä
Leader Varsin Hyvä, EkoTeko-hanke ja Naantalin kaupungin saaristolautakunta.
Ota yhteyttä
Tiina Saaresranta
Yhteyshenkilön puhelinnumero
044 792 9005
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite

Tapahtuman kuvaus

Tapahtuman kuvausteksti

Maaseudulla asumisen mahdollisuudet ja etätyö on viime aikoina herättänyt paljon keskustelua. Mitä uusia ratkaisuja tähän on jo kokeiltu? Mitä on älykäs kylä ja asuminen? Miten elävöittää saaristoa? Mitä visioita ja ratkaisuja löytyy erilaiseen omakotiasumiseen? Älykkäät kylät ja asukkaat -illassa tarjolla asiantuntijapuheenvuoroja ja keskustelua ajankohtaisista ratkaisuista elämiseen, asumiseen ja työntekoon maaseudulla. Voit myös vaikuttaa Leader-toiminnan kehittämiseen kaudelle 2021-27.

Älykkäät kylät ja asukkaat teematilaisuudessa:
- Mikä ihmeen älykäs maaseutu? Mitä etätyö mahdollistaa? Sami Tantarinmäki, suunnittelija, TY Brahea-keskus
- Kokemuksia saariston asuttamisesta ja elävöittämisestä, Anna Franzén, tj, Turunmaan saaristosäätiö.
- Asuminen ja rakentaminen muuttuu - Talonsa rakennuttaja ja maaseutu voittavat. Hermanonkimaa päästötön ja energiaomavarainen omakotiasumisen alue, Viljo Levela, projektikoordinaattori.

~ Kahvitarjoilu~

Ilmoittaudu mukaan 15.9. mennessä: tiina.saaresranta@varsinhyva.fi, 044-7929005. Noudatamme tilaisuudessa korona-tilanteesta johtuvia ohjeistuksia.
Tilaisuutta on mahdollista seurata myös etänä: suora lähetys kaupungintalolta alkaa 16.9. klo 17.30 kaupungin YouTube-kanavalla www.naantali.fi/youtube. Tallenne tilaisuudesta on katsottavissa kanavalla suoran lähetyksen jälkeen kahden viikon ajan.

Leader Varsin Hyvä järjestää teematilaisuuksien sarjan toimialueensa kaikissa kunnissa. Tilaisuuksissa kuullaan ajankohtaisia asiantuntijapuheenvuoroja, tutustutaan maaseudun kehittämistoiminnan tuloksiin ja keskustellaan Leader-toiminnan tavoitteista vuoteen 2027.

Asiasanat

Keskustelutilaisuudet ja muu osallisuus
Kanta-Naantali