1.5.2019 - 23.6.2019

Haastepyöräily

Kuva
Polkupyörä pellon laidalla, taustalla puita ja sinivalkoinen taivas

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
1.5.2019 - 23.6.2019
Sijainti

Naantali, Merimasku, Rymättylä, Velkua ja Livonsaari
21100 Naantali

Tapahtuman kuvaus

Tapahtuman kuvausteksti

Koko Naantali on tänä vuonna mukana Haastepyöräily-kampanjassa vapusta juhannukseen, 1.5.–23.6.2019. Haastepyöräily kannustaa lounaissuomalaisia koulu- ja työmatkapyöräilyyn sekä harraste- ja vapaa-ajanpyöräilyyn. Naantalin saaristo-osat ovat jo pitkään liikkuneet haastepyöräilyn merkeissä, ja tänä kesänä toiminta laajentuu koko Naantalin alueelle.

Pyöräilemällä voit kerätä kilometrejä Naantalin kunnan yhteispottiin!

Säännöt haastepyöräilyyn osallistumiseen:

  • kirjaus edellyttää 10 km yhtäjaksoista pyöräilyä
  • työmatkapyöräilyssä kriteerit: yhteen suuntaan matka 5 km ja takaisintulo 5 km, voi kokonaismäärän 10 km merkitä yhdeksi suoritukseksi
  • samalla reissulla voi merkitä useammankin kirjauksen kutakin 10 kilometriä kohden
  • pyöräilykilometrit voi ilmoittaa joko saariston kohteissa oleviin vihkoihin tai Lounais-Suomen liikunta ja urheilu ry:n nettisivuilla, www.liiku.fi/haastepyoraily tai mobiilisovelluksen https://m.tarzani.com/haastepyoraily kautta.

Kaikkien pyöräilykirjauksia tehneiden kesken arvotaan liikunta-aiheisia palkintoja. Palkinnot toimitetaan kampanjan päätyttyä siihen Naantalin palvelupisteeseen, jonka alueella kirjaus on tehty.

Saariston kirjauslaatikot sijaitsevat:

  • Velkua Livonsaaren kauppa ja Kummeli
  • Merimasku Osuuspankin luona oleva vaja ja palvelupiste
  • Rymättylä Tanilantie, Nurvalantie 6 (lato), Poikko (Rymättyläntie ja Ruokonraumantie risteys), Kurala (Ylttistentien ja Kuralan rantatien risteys), vanha vesilaitos (Taipaleentie 11), Kärysniementien ja Kankareentien risteys (lato), Heinäinen (Peltolantien ja Heinäistentien risteys), Salonkylä (Kinttalanrauman sillanluona), Salonkylän ja Tammihaantien risteys, Airismaa (Maanpäätie ja Luotojentien risteys), Aasla (Luotojentie 859) ja Kuivainen.

Iloisia pyöräilykilometrejä!

Avainsanat

Liikunta, urheilu ja ulkoilu