1.10.2021 - 6.11.2021

Louhisaaren kummituskierrokset

Kuva
Louhisaaren kummituskierros

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
1.10.2021 - 6.11.2021
Aika
Perjantaisin ja lauantaisin
Sijainti
Louhisaaren kartanolinna

Louhisaarentie 244
21240 Askainen

Lisätietoja tapahtumapaikasta
Virallinen tie kulkee Askaisten kirkolta ja saapuu kartanolinnan pihalle.
google_maps
Järjestäjä
Visit Naantali Oy
Ota yhteyttä
Visit Naantali
Yhteyshenkilön puhelinnumero
024359800
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite
Hinta
25 €/hlö sis. kummituskierroksen (n. 45 min)
6€/hlö kummitusleivos tai suolainenpala sekä kahvi/tee Louhisaaren kartanon kahvilassa.

Tapahtuman kuvaus

Tapahtuman kuvausteksti

Louhisaaren kartanolinnan ovet avautuvat jälleen lokakuussa jännittävän kummituskierroksen merkeissä. Upean kartanokohteen synkkään menneisyyteen ja kiehtoviin ihmiskohtaloihin tutustutaan oppaan johdolla, huumoria unohtamatta. Osittain fiktiivisellä kierroksella tutustut mystisen herraskartanon erilaiseen historiaan sekä tarinoihin, joita ei peruskierroksella kuulla. Silmät kannattaa pitää auki, sillä muutama kummituskin saattaa kierroksella esiintyä. Kierros on K15.

Yleisöltä runsaasti kiitosta saaneet kierrokset toteutetaan kartanolinnassa max. 20 henkilön ryhmissä. Kierroksen aikana vieraillaan linnan kaikissa kolmessa pääkerroksessa ja käydään jopa normaalisti yleisöltä suljetussa kellarissa!

Lähdöt Louhisaaren pihalta tiettyinä päivinä 1.10.-6.11.2021 (Louhisaarentie 244, Askainen), opastus suomeksi. Kierroksille ei tehdä ennakkovarauksia, kaikki liput myydään sähköisesti verkkokaupassa. Paikan päällä Louhisaaressa ei ole lipunmyyntiä.

Kierrospäivät ovat ensisijaisesti perjantai ja lauantai, mutta kysynnän kasvaessa voidaan kierroksia avata lisäksi keskiviikoille ja torstaille. Seuraa lipputilannetta verkkokaupassa ja varaa paikkasi ajoissa.

Asiasanat

Opastukset ja kiertoajelut