24.10.2020

Lux Gratiae: Taidemaalari Antti Eklund "Miten taiteilija päätyy taiteeseensa"

Kuva
Koriste.

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
24.10.2020
Aika
17.00
Sijainti
Naantalin taidehuone

Mannerheiminkatu 5
21100 Naantali

Lisätietoja tapahtumapaikasta
Naantalin kaupungin tiloissa suositellaan kasvomaskin käyttöä. Ethän osallistu tapahtumiin, mikäli olet lievästikin fluenssaoireinen.
google_maps
Järjestäjä
Lux Gratiae -tapahtuman järjestävät kaupungin kulttuuripalvelut, Naantalin Musiikkijuhlat, Visit Naantali, Naantalin Kulttuuritaloyhdistys ry, Armonlaakson Vaeltajat ry, Vallis Gratiae -yhdistys ry, Rymättylän ja Naantalin srk:t ja Naantalin Kirjajuhlat.
Ota yhteyttä
Naantalin Kulttuuritaloyhdistys ry
Yhteyshenkilön puhelinnumero
0400 528357

Tapahtuman kuvaus

Tapahtuman kuvausteksti

Taidemaalari Antti Eklund on pitkän linjan muotoiluammattilainen, muutosasiantuntija, ongelmanratkaisija ja vastarannan kiiski. Arkkitehti Antti Eklund on toiminut Taideteollisen korkeakoulun graafisen viestinnän professorina, hän on vetänyt SEK:n designyksikköä ja ollut mukana yrittäjänä useassa muotoilualan yrityksessä. Mielenkiintoinen oma projekti oli premium-luokan pullovesi Veen, jonka ulkoasu ja konsepti on pitkälti Eklundin käsialaa. Vuosien varrella Eklund on tehnyt töitä monelle merkkiyhtiölle kuten Marimekolle ja Alessille.

Eklund on viimeiset 13 vuotta asunut Yhdysvalloissa Baltimoressa, jossa hänellä on start up -yrityksiä konsultoiva yritys. Amerikkaan miehen vei vaimo, joka työskentelee syöpätutkijana. Uraa taidemaalarina hän on kehittänyt vuodesta 2008, vuodesta 2015 täysipäiväisesti. Hän on parhaillaan muokkaamassa vanhaa Naantalin Teersalossa olevaa navettaansa ateljeekseen.

Taidehuoneen samanaikainen sallittu henkilömäärä on 20 henkeä. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Asiasanat

Muut tapahtumat
Luennot ja kurssit
Kanta-Naantali