9.2.2022

MUUTOS: Yrittäjät kestävyyshaasteiden ratkaisijoina -koulutus

Kuva
Henkilö näppäilee tietokoneen näppäimistöä, kuvan päällä teksti: Yrittäjät kestävyyshaasteiden ratkaisijoina – siirtymän mahdollisuudet, vaatimukset ja työkalut. Lieto & Somero 3.2. klo 16.30-18.30, Loimaa & Masku 8.2 klo 16.30-18.30, Naantali & Raisio 9.2. klo 8–10.

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
9.2.2022
Aika
klo 8–10
Sijainti
Naantali
Lisätietoja tapahtumapaikasta
Koulutus järjestetään etäyhteyden välityksellä. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.
Järjestäjä
Valonia, Turun AMK ja Varsinais-Suomen Yrittäjät
Hinta

Tapahtuman kuvaus

Tapahtuman kuvausteksti

Muutos tapahtumaan: Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen koulutus järjestetään etäyhteyden välityksellä. Koulutuspäiväksi on vaihtunut 9.2.

Mitä mahdollisuuksia siirtymä kohti kestävää ja vähähiilistä yhteiskuntaa tuo pk-sektorin yrittäjälle? Mitä kestävyystoimenpiteitä yritykseltäni edellytetään? Tuovatko kierrätysmateriaalit, vähähiilinen teknologia tai palveluihin perustuvat ansaintamallit yritykselleni uusia suuntia?

Tervetuloa mukaan Yrittäjät kestävyyshaasteiden ratkaisijoina -koulutukseen! Koulutuksessa pureutudaan pk-sektorin yrityksen ilmastotoimiin, muutokseen varautumiseen ja sen mahdollisuuksiin. Se on osa koulutussarjaa, joka koostuu kuuden kunnan koulutuskierroksesta sekä syventävistä verkkotyöpajoista.

Koulutukset ovat maksuttomia ja kaikille avoimia, ja niihin voi osallistua yrityksen kotikunnasta riippumatta.

Tutustu tarkemmin aiheeseen ja koulutuksen ohjelmaan sekä ilmoittaudu mukaan Valonian verkkosivuilla: Yrittäjät kestävyyshaasteiden ratkaisijoina – siirtymän mahdollisuudet, vaatimukset ja työkalut – Valonia 

Asiasanat

Muut tapahtumat
Kanta-Naantali