13.11.2021

Naantalin Kirjajuhlien Syysmatinea

Kuva
Teatterimies ja kirjailija Juha Hurme

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
13.11.2021
Aika
klo 15-18
Sijainti
Naantalin Kylpylä, Viktoria-sali

Matkailijantie 2
21100 Naantali

google_maps
Järjestäjä
Naantalin Kirjajuhlat ja Naantalin Yhteiskoulun tuki ry.
Hinta
20 €, sisältää kahvin ja leivonnaisen

Tapahtuman kuvaus

Tapahtuman kuvausteksti

Naantalin Kirjajuhlien syysmatinea 13.11. klo 15-18 Naantalin Kylpylässä

Ohjelmassa on kirjallisuutta, teatterinomaisia esityksiä sekä musiikkia. Teatterimies ja kirjailija Juha Hurme on suomentanut Seitsemän veljestä nykyihmiselle paremmin ymmärrettäväksi, ja esittää nyt uudesta teoksestaan valittuja otteita. Luvassa on taatusti spektaakkeli. Näyttelijä, valokuvaaja ja esikoiskirjailija Laura Malmivaara on haastateltavana paljon julkisuutta saaneesta, hienosta kirjastaan Vaiti. Kirjailija Roope Lipasti kertoo uudesta kirjastaan Mikael, jossa Agricola joutuu rauhanneuvotteluihin itsensä Iivana Julman kanssa. Lisäksi tutustumme hurmaavaan salapoliisiromaaniin Vainajat eivät vaikene, jonka takana on salaperäinen kirjoittajakaksikko R&R.

Iltapäivän musiikkiosuudesta vastaa Broadcastista ja Hoedownistakin tuttu muusikko Mika Kuokkanen.

Tapahtuman aikana myydään vanhoja, historiaan liittyviä opetustauluja, joista tuotto menee Naantalin Yhteiskoulun tuen stipendirahastoon.

Tapahtuman järjestävät Naantalin Kirjajuhlat sekä Naantalin Yhteiskoulun tuki ry. Lipun hinta on 20 € ja siihen sisältyy kahvi ja leivonnainen. Lippuja saa ostaa ennakkoon Pienestä Kirjapuodista sekä ovelta, mikäli niitä jää. Tapahtumapaikkana on Naantalin Kylpylän Viktoria-Sali. Lämpimästi tervetuloa!

Asiasanat

Teatteri ja muu esittävä taide
Musiikki
Kirjallisuus
Kanta-Naantali