28.5.2019

Vierailukonsertti: Elizabeth Altman, piano

Kuva
Pianisti Elizabeth Altman

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
28.5.2019
Aika
19.00
Sijainti

Kristoffer-sali
Opintie 2
21100 Naantali

Järjestäjä
Naantalin musiikkiopisto
Ota yhteyttä
Paula Neuvonen
Yhteyshenkilön puhelinnumero
044 733 4651

Tapahtuman kuvaus

Tapahtuman kuvausteksti

Pianotaiteilija Elizabeth Altman konsertoi Naantalissa tiistaina 28.5.2019. Elizabeth Altman on konsertoinut laajalti kotimaassaan Iso-Britanniassa. Hän johtaa English Camerata -kamariorkesteria, jonka solistina hänen tulkintansa Mozartin pianokonsertoista ovat saaneet runsaasti kiitosta. Elizabeth Altman on myös voittanut BBC:n pianokilpailun. Hän herätti yleisön mielenkiinnon jo nuorena esittäessään BBC:n televisioinneissa Beethovenin että Mozartin pianokonsertot.

Kamarimusiikki on Elizabeth Altmanille erityisen läheistä. Hän on toiminut Yorkshiren konserttisarjan taiteellisena johtajana ja järjestää vuosittain kamarimusiikkikursseja. Lisäksi Elizabeth Altman on perustanut useita yhdistyksiä, joiden tarkoituksena on tuoda korkeatasoista konserttitoimintaa suurten kaupunkikeskusten ulkopuolelle. The Royal Academy of Music on myöntänyt hänelle kunniamaininnan arvokkaasta työstä musiikin alalla.  Naantalin vierailun yhteydessä hän pitää mestarikursseja nuorille musiikin opiskelijoille. 
 
Ensimmäisellä Suomen vierailullaan Elizabeth Altman esittää Beethovenin Appassionata - sonaatin op. 57 sekä Chopinin, Sibeliuksen ja Rachmaninovin pianomusiikkia. 
 
Konsertin järjestävät yhteistyössä English Camerata Soloists ja Naantalin musiikkiopisto.
 
Liput käteismaksulla 15/10 € tuntia ennen ovelta.
 

Avainsanat

Musiikki
Kanta-Naantali