Tule työkaveriksi Naantalin hoito- ja vanhuspalveluihin!

Kolme kuvaa vierekkäin eri hoitajista työssään hoito- ja vanhuspalveluissa.

Aurinkoisen Naantalin hoito- ja vanhuspalvelut etsivät Sinua hoitoalan ammattilainen joukkoonsa! Meillä on tarjolla eri pituisia sijaisuuksia ympäri vuoden.

Miksi Naantalin hoito- ja vanhuspalvelut?

Vaaleanpunaisella taustalla kolme kukkaa, joiden kohdalla lukee: 1) Monipuoliset työmahdollisuudet: Voit tehdä työskennellä hyvinkin erilaisissa yksiköissä aina upeimman saariston pienistä mökeistä Naantalin keskustan terveyskeskusosastolle. 2) Yhdessä tekeminen vahvuutena: Pienissä tiimeissä työkaverit tulevat nopeasti tutuiksi, ja yhdessä on mukava ja helppo tehdä töitä. 3) Työntekijöiden suosittelema: Hoito- ja vanhuspalveluiden työntekijöistä noin 84 % suosittelee Naantalin kaupunkia työnantajana.

Töissä meillä

Naantalin hoito- ja vanhuspalveluissa kohtaamme toisemme välittävästi ja arvokkaasti. Meillä pääset tekemään työtä, jolla on todellakin merkitystä!

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi sekä olemaan mukana toiminnan kehittämisessä. Hyvä työilmapiiri tukee työssä viihtymistä. Näin työntekijämme kertovat työstään Naantalissa:

Puhekuplia, joissa lukee: "Hyvä työpaikka uusille työntekijöille siksi, että työ on ollut sitä, mitä työhaastattelussa kerrottiin", "Asiakas- ja asukaskohtaamiset ovat työn suola ja hyvät työkaverit pippuri!", "Työ on monipuolista ja vaihtelevaa.", "Vaikeaa aikaa hoitoalalla, mutta missään muualla en työskentelisi näin mielelläni kuin täällä", "Joustoa löytyy tarvittaessa myös esimiehen puolelta.", "Hyvässä työporukassa on voimaa."

Tutustu avoimiin työpaikkoihin tarkemmin Kuntarekryn kautta tai laita meille avoin hakemus, niin keskustellaan tarkemmin työmahdollisuuksista! Voit myös olla suoraan yhteydessä kiinnostavan yksikön esihenkilöön.

lateral-image-left

Tutustu tarkemmin yksikköihimme

  • Kotihoito – neljä tiimiä, jotka palvelevat asiakkaita eri puolilla Naantalia
  • Birgittakoti – tehostetun palveluasumisen yksikkö Naantalin keskustassa
  • Myllykiventien ryhmäkodit – kolme muistikotia Naantalin keskustassa
  • Katavakoti – kaksi ympärivuorokautisen hoidon yksikköä meren rannalla Rymättylässä
  • Kummelin ryhmäkoti – pieni tehostetun palveluasumisen yksikkö meren rannalla Velkuan Teersalossa
  • Terveyskeskusosasto – 36-paikkainen akuutti- ja kuntoutusosasto Naantalin keskustassa

Asiasanat

Sosiaali- ja terveyspalvelut
Työ ja yrittäminen
Vanhusten palvelut
Asumispalvelut
Kotihoito ja kotipalvelut