Haavuorentien alueen omakotitonttien haku on käynnissä

Uutiset
Naantalin pohjoisosassa, Maskuntien varrella sijaitsevalla uudella Haavuorentien alueella on haettavana 17 omakotitonttia. Omakotitonttien hinnat ovat noin 23 000–34 000 €. Tontit luovutetaan hakemusjärjestyksessä.
Aurinkoinen peltomaisema, jossa keskellä metsäkaistale, jonne vie tie.

Haavuorentien alue sijaitsee Naantalin pohjoisosassa, Itä-Immasen alueella. Aluetta rajaavat idässä Maskuntie ja etelässä Immasentie. Tontit sijaitsevat alavien peltomaisemien keskellä, ja idässä kohoaa Haavuori noin 42 metrin korkeudessa. Itä-Immasen ja Vengan omakotialueet ovat uuden asuinalueen vieressä.

Haavuorentien alueella palvelut ovat lähellä: Päiväkotiin ja kouluun on parin kilometrin matka, ja lähin päivittäistavarakauppa on Nuhjalassa 2,5 kilometrin päässä. Naantalin keskustaan ajaa alle kymmenessä minuutissa, ja myös pyöräilyreitit ovat alueella toimivat.

Lähiympäristöstä löytyy paljon mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen. Haavuorentien alueelle on tulossa luonnontilaisia virkistäytymis- ja ulkoilualueita sekä leikkipuisto. 1,5 kilometrin päässä Suovuoren ulkoilualueelta löytyy muun muassa frisbeegolf-rata, ulkokuntoilulaitteet ja kuntorata sekä lumisina talvina kattavat ladut. Alueen vieressä on myös golf-kenttä palveluineen.

Kunnallistekniikan rakentaminen on alueella parhaillaan käynnissä. Tonteille voi rakentaa 1.7.2021 alkaen.

Kunnallistekniikan töiden vuoksi Haavuorentien asuinalueen tontteihin saa mennä tutustumaan vain arkisin klo 16.00 jälkeen tai viikonloppuisin. Tonteilla liikkuminen tapahtuu omalla vastuulla.

Tutustu tontteihin tarkemmin tonttisovelluksessa.

Haavuorentien alueen tontit ovat haettavana sähköisen lomakkeen kautta Naantalin kaupungin verkkosivuilla 29.3. kello 9.00 alkaen.  Omakotitonttien hakijat sitoutuvat maksamaan varausmaksun 500 €. Tontit luovutetaan hakemusjärjestyksessä.

Hae tonttia sähköisellä lomakkeella.

Lue tonttien haku- ja luovutusmenettelystä tarkemmin Haavuorentien alueen tonttien sivuilta.

lateral-image-right
Päivitetty viimeksi
29.3.2021 9:01

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Maankäyttö, kaavoitus ja tontit