Jäälajeja, pelejä, taidetta ja leikkiä – Naantalissa on tarjolla monipuolista ohjelmaa koululaisten syyslomalla 11.–15.10.

Uutiset
Koululaisten syyslomaa vietetään Naantalissa ensi viikolla. Kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut järjestävät monipuolisesti erilaista harrastustoimintaa kouluikäisille koko viikon ajan. Suurin osa toiminnoista on maksuttomia, mutta etukäteisilmoittautumista edellytetään lähes kaikkiin toimintoihin.
Tyttö on kumartunut pöydän äärelle piirtämään, pöydän ympärillä istuu myös muita lapsia.

Syyslomaviikko alkaa kello 9 Maijamäen liikuntahallilla peli- ja leikkipäivällä, jossa kouluikäiset pääsevät pelaamaan ja leikkimään ohjaajan johdolla. Siitä liikunnallinen ohjelma jatkuu 2011–2014 syntyneiden Sporttipäivillä, jotka järjestetään tiistaista torstaisin Maijamäessä. Sporttipäivien ohjelmassa on muun muassa sirkusta, temppuilua, retkiä sekä pallopelejä. Osallistumismaksu sisältää myös ruokailun.

Sirkukseen pääsee syventymään lähemmin 3.–6. luokkalaisten Sirkuspäivässä Tatamisalissa tiistaina. Päivän aikana tutustutaan muun muassa jongleeraukseen, tasapainoiluun, akrobatiaan ja diaboloihin.

Jäälle pääsee myös syyslomalla. Torstain jäälajipäivänä 3.–7. luokkalaiset saavat kokeilla rennolla meiningillä eri jäälajeja, kuten jääkiekkoa, ringetteä ja taitoluistelua. Syysloman lopuksi perjantaina järjestetään koululaisten jäädisko. Jäähalleilla järjestetään päivittäin myös yleisiä luistelu- ja mailavuoroja.

Taide tuo luovaa vaihtelua ja ulkona puuhailu virkistää

Koululaisille on syyslomalla myös taideohjelmaa. Maanantaista tiistaihin järjestetään 7–11-vuotiaille suunnattu taideleiri, jossa sukelletaan tanssin ja kuvataiteen maailmaan. Kolmipäiväisessä sarjispajassa 7–10-vuotiaat pääsevät tutustumaan sarjakuvakerronnan keinoihin, tarinaan ja kuvaan.

Naantalin museon Hiilolassa järjestetään tiistaina myös Minun huoneeni -askartelutyöpaja, jossa pääsee toteuttamaan kuvan tai pienoismallin omasta tai unelmiensa huoneesta.

Ulkoilua on syyslomaviikolla luvassa tiistaina harrastefutiksessa Karvetissa sekä keskiviikkona Ulkoilun elämyspäivänä Teljentien kentällä ja ympäristössä. Ulkoilun elämyspäivässä kalastetaan, hoidetaan poneja, pelaillaan ja grillaillaan.

Energiaa pääsee purkamaan eri puolilla Naantalia myös temppupäivissä. Tapahtuma järjestetään tiistaina Rymättylän koululla sekä Merimaskun koululla, torstaina Merimaskun koululla sekä perjantaina Maijamäen Tatamisalissa.

Tutustu tarkemmin toimintoihin ja ilmoittaudu mukaan: www.naantali.fi/loma

Syyslomaohjelmaa kouluikäisille

Ma 11.10.

Ma-ti 11.–12.10.

Ma-ke 11.–13.10.

Ti 12.10.

Ti-to 12.–14.10.

Ke 13.10.

To 14.10.

Pe 15.10.

Päivitetty viimeksi
5.10.2021 10:43

Asiasanat

Lapsiperheet
Kulttuuri ja vapaa-aika
Kulttuuri
Vapaa-ajan palvelut
Liikunta ja ulkoilu