Kaupungin soutuveneet ovat lainattavissa maksutta syyskaudella

Uutiset
Kaupungin soutuveneet airoineen altaassa Vanhassakaupungissa.

Naantalin kaupungin soutuveneiden kesän lainauskausi on päättynyt, mutta kaupunkiveneet Tyyni ja Tyrsky tulevat vielä syyskaudeksi kaupunkilaisten käyttöön. Syksyllä soutuveneet sijaitsevat Vanhankaupungin rannassa, ravintola Snickarin edustalla ja lainauksesta vastaavat kaupungin liikunta-alueiden kenttämiehet.

Kaupunkiveneiden lainaus on syksyllä maksutonta. Avainten nouto ja palautus sovitaan jäähalleille Kuparivuorelle jäähallien aukioloaikoina. Ensimmäisen soutuveneen lainaus on mahdollista tästä päivästä alkaen ja toinen vene tulee lainattavaksi huollon jälkeen. Lainaus on mahdollista niin pitkään kuin säät sallivat.

Lainaustilannetta voi tiedustella ja avainten noudosta sopia puhelimitse numerosta 050 339 0534. Jäähallit ovat avoinna sunnuntaista perjantaihin klo 7–22 ja lauantaisin klo 7–20.

Soutuveneitä vuokrataan 18 vuotta täyttäneille ja lainaajan henkilöllisyys todetaan avainten noudon yhteydessä. Kenttämiehet keräävät myös lainaajan yhteystiedot. Lainaaja on vastuussa veneestä lainausajan. Avainten noudon yhteydessä lainaksi saa myös pelastusliivejä.

Kaupungin soutuveneet tarjoavat uusia mahdollisuuksia ulkoiluun ja liikkumiseen. Tavoitteena on edistää kaupunkilaisten soutu- ja kalastusharrastusta. Yhteen veneeseen mahtuu kerrallaan enintään neljä henkilöä.

Ulkoliikuntapaikkojen kunnossapito
Puhelinnumero
Huolto/päivystys
Työnjohto/ Max Holmberg
Sähköpostiosoite
Käyntiosoite

Kuparivuorentie 1
21100 Naantali

Postiosoite

PL 43
21101 Naantali

Location coordinates
Päivitetty viimeksi
8.9.2021 16:05

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Liikunta ja ulkoilu