Kouluikäisten kesäajan toimintoihin ehtii vielä ilmoittautua mukaan

Uutiset
kesä2021

Kesällä järjestetään paljon erilaista toimintaa lapsille ja nuorille.

Tule viettämään mukavaa kesäpäivää lähiliikuntapaikalle, rannalle tai osallistu tanssikurssille. Näihin toimintoihin on vielä paikkoja vapaana:

Avoimet palloiluvuorot Maijamäen liikuntahallissa

Sählyä, jalkapalloa ja korista omilla kentillä ja ikäryhmittäin ma-to 7.-10.6. ja ma-to 14.-17.6. klo 9–12 liikuntahalli (Venevalkamantie 2). Toiminnalla ei ohjausta.

Ilmoittaudu avoimen palloilun vuoroon.

Sporttiaamut Maijamäen koulun lähiliikuntapaikalla

Sporttiaamuissa ohjattua maksutonta liikuntatoimintaa koululaisille to-pe 10-11.6. klo 10-12 lähiliikuntapaikalla (Venevalkamantie 2). Kokoontuminen Maijamäen koulun lähiliikuntapaikalla. 

Ilmoittautuminen sporttiaamuihin

Ulkoleikit ja –pelit Karvetissa

Ulkoleikkejä ja -pelejä ohjatusti kouluikäisille Karvetin lähiliikuntapaikalla (Teräskatu 2) ma 14.6. ja to 17.6. klo 12-14. 

Ilmoittautuminen ulkoleikkeihin ja peleihin

Sporttikärry 

Sporttikärry tuo paikalle liikuntavälineitä, pelejä ja -leikkejä sekä rannoille lisäksi SUP-lautoja. Ohjattua toimintaa kouluikäisille. Säävaraus.

Katso aikataulut ja Ilmoittaudu sporttikärrypäiviin

Paintball-retki Piikkiöön

Tiistaina 29.6.2021. Paintball-retki Huviluvan ulkopeliareenalle Piikkiöön tiistaina. Retki on tarkoitettu 13 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Retken hinta 20 €, sis. pelivarusteet (maski, maastopuku, hanskat, ase ja 500 värikuulaa), yhteiskuljetuksen ja vakuutuksen. Ilmoittautumiset 20.6.2021 mennessä. 

Lue lisää ja Ilmoittaudu mukaan paintball-retkelle

Breakdance -kurssi Maijamäen tatamisalissa  

Iloista tanssia, mm. hiphop ja breakdance. Ti-to 29.6.-1.7. kello 10–13.  Tanssikurssi sopii vasta-alkajille ja jo tanssia harrastaneillekin. Ohjaajana Karoliina Hievanen. Hinta naantalilaisille 25 €. Max 20 osallistujaa. 

Ilmoittaudu breakdanceen

Rantapäivät Nunnalahden uimarannalla

Rantapäivät pidetään kesäkuussa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 15–20 Nunnalahden uimarannalla. Rannalla on mahdollisuus kokeilla sup-lautailua, pelata rantapelejä ja osallistua leikkimielisiin kilpailuihin. Rantapäiville osallistuminen on maksutonta. Säävaraus.

Rantapäivien päivät: ke 9.6, ma 14.6, ke 16.6, ma 21.6, ke 23.6, ma 28.6, ke 30.6. 

Soveltavan liikunnan lajikokeilutunnit

Lajikokeilutunneilla tutustutaan erilaisiin liikuntamuotoihin ja lajeihin. Lajikokeilutunnit ovat kaikkina päivinä erilaiset, ohjauksesta vastaavat soveltavan liikunnan ohjaaja sekä liikuntaseurojen ohjaajat. Toiminta on maksutonta, mutta jokaiseen päivään tulee ilmoittautua erikseen. 

Katso aikataulut ja Ilmoittaudu lajikokeilutunneille

Soveltava ratsastus, leiripäivä 19.6.21

La 19.6. klo 10-15 Metsälehdon tilalla (os. Vuoristotie 7, 24130 Hietamäki, Mynämäki).

Leiripäivä on tarkoitettu henkilöille, joilla on erityisohjauksen tai sovellutusten tarve sairauden, liikuntarajoitteen, vamman, elämäntilanteen tai toimintakyvyn heikentymisen vuoksi sekä heidän avustajilleen tai perheenjäsenilleen. Leiripäivän ohjelmassa on mm. hevosten hoitoa ja maastakäsittelyä, ratsastusta sekä kärryajelua. Halutessa voi myös maalata hevosenkengän muistoksi leiripäivästä. Päivän aikana on taukoja, jolloin voi syödä omia eväitä.

Leiripäivän hinta on 35€/ osallistuja (osallistuminen osallistujan mukana ilman hevosvarausta maksuton). 

Ilmoittaudu leiripäivään tästä

 

Katso lisää:

Soveltavan liikunnan kesä lapsille ja nuorille

Heinäkuun kouluikäisten loma-ajantoiminta

Elokuun kouluikäisten loma-ajantoiminta

Yhdistysten toiminta kesällä 2021 kouluikäisille

Päivitetty viimeksi
8.6.2021 10:59

Asiasanat

Lapsiperheet
Nuoret
Kulttuuri ja vapaa-aika
Liikunta ja urheilu