Merimaskun kirjasto on suljettu 1.5.–30.9.2022

Uutiset
Merimaskun kirjasto on suljettu 1.5.-30.9.2022 remontin takia. Remontissa pinnat ja hyllyt uusitaan ja kirjastoon asennetaan laitteet omatoimikirjaston toimintoja varten.
Merimaskun lähikirjasto

Merimaskun kirjastosta ei sulkuaikana 1.5.–30.9.2022 voi noutaa varauksia eikä sinne voi palauttaa lainoja.

Sulkuaikana kannattaa käyttää muiden Vaski-kirjastojen palveluja (esim. Naantalin pääkirjasto ja Rymättylän kirjasto). Palvelupisteasiat hoidetaan Kaupungintalon asiointipisteessä.

Lainaus 

Merimaskun kirjastosta lainattu aineisto ei eräänny sulkuaikana, vaan laina-aika jatkuu sulkuajan yli. 

Samalla kirjastokortilla voi lainata kaikissa Vaski-kirjastoissa. Tunnusluku kannattaa hankkia koska sitä tarvitaan mm. automaatilla lainaukseen. Tunnusluvun saa kaikista Vaski-kirjastoista esittämällä kirjastokortin ja kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. 

Varaukset

Uusia varauksia tehdessä noutopaikaksi pitää valita joku muu Vaski-kirjaston toimipiste, esim. Naantalin pääkirjasto. Aiemmin tehtyjen varausten noutopaikan voi muuttaa itse Vaski-kirjaston verkkosivuilla tai muutos tehdään pyynnöstä kirjastossa. Ne varaukset joiden noutopaikka on Merimaskun kirjasto, tulevat sulkuaikana noudettaviksi Naantalin pääkirjastosta.

Palautus 

Palautuslaatikko on pois käytöstä 1.6. alkaen. Lainat voi palauttaa mihin tahansa Vaski-kirjastoon. 

Palvelupiste 

Palvelupisteasiat, kuten Apajan avainten luovutus, hoidetaan kaupungintalon asiointipisteessä, puh. 02 434 5211 / palvelupiste@naantali.fi 

Lisätietoja

Mahdollisista remonttiaikataulun muutoksista ilmoitetaan Naantalin kirjaston verkkosivuilla ja somekanavilla (Facebook, Instagram). 

Lisätietoja sulkuaikana Naantalin pääkirjastosta puh. 040 194 2096 tai 044 417 1218 / kirjasto@naantali.fi. Myös Merimaskun kirjastonhoitajaan voi ottaa yhteyttä: Eeva Ennola puh. 040 546 1605 / eeva.ennola@naantali.fi 

Tavataan syksyllä omatoimikirjaston merkeissä!

Päivitetty viimeksi
27.4.2022 12:31

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Kirjastot