Miten Naantalin kaupunki voisi tukea yritysten ilmastotyön kehittämistä? Yrittäjä, vastaa kyselyyn!

Uutiset
Koivunlehti auringossa.

Naantali on liittynyt Hinku-verkostoon ja sitoutunut vähentämään ilmastopäästöjään 80 % vuoden 2007 tasosta vuoteen 2030 mennessä. Tavoite on kunnianhimoinen, ja siihen pääsemiseksi paikalliset yritykset tarvitaan mukaan ilmastotyöhön.

Tällä kyselyllä kartoitetaan Naantalissa toimivien yritysten ilmastotyön nykytilaa ja toiveita siitä, miten kaupunki voisi tukea yritysten ilmastotyön kehittämistä. Kyselyyn vastaamalla voit vaikuttaa Naantalin ilmastotiekartan sisältöön ja auttaa kehittämään kaupungin ilmastotyötä yritysten näkökulmasta.

Siirry vastaamaan kyselyyn.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 50 € arvoinen lahjakortti vastaajan valitsemaan naantalilaiseen ravintolaan. Kyselyn vastauksia ei voida yhdistää arvontaa varten jätettyihin yhteystietoihin.

Kysely on auki 31.8.2022 klo 22.00 asti. Arvonta suoritetaan kahden viikon kuluessa kyselyn päättymisestä.

Valonia on koonnut yritysten ilmastotyön kehittämistä ajatellen ympäristökestävän yritystoiminnan linkkilistan (valonia.fi).

Keräämme tietoa myös mahdollisuuksista tukea Naantalin asukkaiden arjen kestävien valintojen tekemistä. Lue lisää kyselystä ja siirry vastaamaan Naantalin kaupungin sivuilla.

Päivitetty viimeksi
29.6.2022 10:28

Asiasanat

Yrittäjät
Työ ja yrittäminen
Ympäristö