Naantalin kaupungin kunnia- ja ansiomerkkijuhlassa palkittiin työssään ja luottamustoimissaan ansioituneita

Uutiset
Kuntaliiton kultaisia ansiomerkkejä rivissä.

Naantalin kaupungin ansioituneita työntekijöitä ja luottamushenkilöitä juhlittiin kunnia- ja ansiomerkkijuhlassa torstaina 19.11. Juhla on perinteisesti järjestetty keväällä, mutta tartuntatautitilanteen vaatimien rajoitusten vuoksi se siirrettiin valtuustosalista Kristoffer-saliin ja myöhäisempään ajankohtaan.

Tilaisuudessa palkittiin vuonna 2019 tasavallan presidentin myöntämän kunniamerkin saaneet henkilöt ja pitkästä kunnallisesta työ-, virka- tai luottamusurasta Kuntaliiton ansiomerkillä palkitut henkilöt. Lisäksi tilaisuudessa kukitettiin myös kaupungin yhteisökohtaisilla kehittämispalkinnoilla huomioitujen ryhmien edustajat. Yksilökohtaisten kehittämispalkintojen saajat palkitaan erikseen järjestettävässä kahvitilaisuudessa. Yhteisö- ja yksilötason kehittämispalkintojen myöntämisperusteina on ollut muun muassa työtapojen kehittäminen, kustannustehokkuuden parantaminen ja työhyvinvoinnin lisääminen.

Tilaisuuden juonsi tänä vuonna sivistysjohtaja Kimmo Kuusimäki, onnittelupuheesta vastasi henkilöstöpäällikkö Irmeli Niittymäki ja Suomen Leijonan Ansioristillä palkittu talouspäällikkö Airi Laurila piti tilaisuudessa kaikkien palkittujen puolesta kiitospuheen.

Naantalin musiikkiopiston opiskelijat Kanerva Mänty ja Johanna Seppäläinen vastasivat tilaisuuden musiikkiesityksistä.

Irmeli Niittymäki ja Jouni Mutanen luovuttavat kukat palkitulle.
Juhlan kohokohta oli kunnia- ja ansiomerkkien jako sekä kehittämispalkittujen kukittaminen.
Niittymäki pitää puhetta puhujanpöntössä Kristoffer-salin lavalla.
Henkilöstöpäällikkö Irmeli Niittymäki piti juhlan onnittelupuheen.

 

Päivitetty viimeksi
20.11.2020 9:00

Asiasanat

Osallistuminen ja päätöksenteko
Työ ja yrittäminen
Henkilöstön kehittäminen