Tehostettu pysäköinninvalvonta alkaa 20.5.2019

Uutiset
Toukokuussa alkanut tehostettu pysäköinninvalvonta jatkuu Naantalissa aina elokuun loppuun saakka. Kuljettajia muistutetaan pysäköintikiekon käytöstä sekä Vanhankaupungin ja rannan pysäköintipaikkojen maksullisuudesta.
Autot pysäköityinä tien varteen

Tehostettu pysäköinninvalvonta kesän osalta alkaa Naantalissa 20.5. ja jatkuu 31.8. asti, pysäköintiä valvotaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kunnallisen pysäköinninvalvonnan lisäksi poliisi suorittaa pysäköinninvalvontaa Naantalissa ympäri vuoden, varsinkin yöaikaan.

Kuljettajia muistutetaan, että Naantalissa on pysäköintikiekon käyttövelvollisuus ja Vanhankaupungin sekä rannan läheisyydessä sijaitsevat pysäköintipaikat ovat maksullisia. Vanhassakaupungissa ei ole lainkaan yleistä pysäköintiä.

Pysäköintivirhemaksu Naantalissa on 40 euroa, ja se tulee maksaa 30 päivän kuluessa maksun antamispäivästä. Viivästysseuraamuksena maksua korotetaan 14 eurolla. Mahdolliset oikaisuvaatimukset tulee tehdä kirjallisesti, ja ne voi toimittaa joko sähköpostitse tai kirjallisena pysäköinninvalvontaan kaupungintalolle.

Pysäköinninvalvontaan voi olla yhteydessä sähköpostitse pysakoinnintarkastajat(at)naantali.fi tai puhelimitse 044 733 4500. Esimerkiksi asukaspysäköintipaikoilla tai kiinteistöjen alueella luvattomasti pysäköivistä on erikseen tehtävä valvontapyyntö pysäköinnintarkastajille

lateral-image-left
Päivitetty viimeksi
11.6.2019 9:59

Avainsanat

Asuminen ja ympäristö
Pysäköinti