Venemessut aiheuttavat poikkeusjärjestelyitä Naantalin auto- ja vesiliikenteeseen viikonloppuna

Uutiset
Naantalin Venemessut järjestetään Vanhankaupungin rannassa 24.–26.5.2019. Keskustassa autoilijoita pyydetään seuraamaan liikenneopasteita ja huomioimaan, että huomattava määrä pysäköintipaikkoja on poissa käytöstä. Myös rantaan tuleva vesiväylä on ajoittain suljettu perjantaista sunnuntaihin.
Naantalin Venemessut käynnissä, veneitä laiturissa

Naantalissa tulevana viikonloppuna järjestettävät Naantalin Venemessut ruuhkauttavat kaupungin keskustan ja liikenteen sujumiseksi on tehty poikkeusjärjestelyjä. Lisäksi Tuulensuunkadulla on käynnissä tietyö, jonka vuoksi pääreitti Naantalin rantaan kulkee Luostarinkatua pitkin ja huomattava määrä pysäköintipaikkoja ei ole käytössä. Lue lisää Vanhankaupungin rannan muuttuneista ajojärjestelyistä.

Venemessujen virallisena pysäköintipaikkana toimii Muumiparkki (Tuulensuunkatu 12), josta on nonstop-bussikuljetus messurantaan ja takaisin. 

Naantalin Venemessujen aikana myös vesiliikenteessä on muutoksia

Naantalin rantaan tuleva väylä on ajoittain suljettu vesiliikenteeltä perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina messujen näytösajojen vuoksi. 

Sulkemisen merkiksi ja turvallisuuden takaamiseksi vesillä on apuveneitä ilmoittamassa asiasta veneilijöille. Naantalin edustalle rakennetaan poijuista rata, jonka läheisyydessä näytösajot tapahtuvat.

Naantalin Venemessujen mukaan ohjelmanumerot ovat lyhyitä, joten odotteluaika ei jää pitkäksi. Järjestäjät toivovat veneilijöiltä ymmärrystä ja huomiointia, jotta ohjelmanumerot saadaan vietyä läpi turvallisesti. 

Samalla muistutetaan, että messujen näytösajoja vesiltä seuraavat pysyttelevät riittävän etäällä näytösajojen radasta.

Lue lisää ohjeita messuille saapumisesta Naantalin Venemessujen sivuilta.

lateral-image-left
Autot pysäköityinä tien varteen

Tehostettu pysäköinninvalvonta käynnissä Naantalissa

Kuljettajia muistutetaan, että Naantalissa on pysäköintikiekon käyttövelvollisuus ja Vanhankaupungin ja rannan läheisyydessä sijaitsevat pysäköintipaikat ovat maksullisia.

lateral-image-right
Päivitetty viimeksi
11.6.2019 9:56

Keywords

Asuminen ja ympäristö
Liikenne
Pysäköinti
Vesiliikenne