Vuosi vaihtuu ilotulituksen loisteessa 31.12. klo 24

Uutiset
Punaiset ilotulitukset mustaa taivasta vasten.

Pitkän tauon jälkeen Naantalin kaupungin kulttuuripalvelut järjestää uudenvuoden ilotulituksen kaupunkilaisten iloksi. Lähimenneisyyden synkkien aikojen vuoksi on paikallaan juhlistaa yhdessäoloa ja toivottavasti parempaa uutta vuotta väri-ilottelulla. Hiilineutraalin ilotulituksen järjestää Suomen Ilotulitus Oy, joka kompensoi syntyvät päästöt 100 %:sti kotimaisiin metsitysprojekteihin.

Ilotulitusta voi tulla seuraamaan paraatipaikalta vierasvenesatamassa ja Vanhassakaupungissa. Tosin Lappalaistenmäeltä ammuttava ilotulitusnäytös näkynee melko kauas. On hyvä muistaa, että muutenhan Naantalissa ilotulitteiden ampuminen on kielletty Vanhassakaupungissa ja keskusta-alueella

Sunny Side Swing Band vauhdittaa vuodenvaihdetta Kristoffer-salissa

Vanhan vuoden loppumista ja uuden alkua voi juhlistaa jo alkuillasta, kun Sunny Side Swing Band juhlii 12-vuotista taivaltaan konsertissaan Naantalin Kristoffer-salissa la 31.12.2022 klo 18.00. Konsertissa kuullaan kotimaista ja ulkomaista tuttua kevyttä musiikkia eri vuosikymmeniltä Glenn Milleristä Kerkko Koskiseen big bandille sovitettuna. Orkesteria johtaa Samuli Nieminen, laulusolisteina esiintyvät Matti Mäntylä, Ritva Setälä ja Susanna Mäntylä.

Naantalin kaupunki toivottaa onnellista ja rauhaisaa vuotta 2023!

Päivitetty viimeksi
28.12.2022 14:28

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Vapaa-ajan palvelut