Sivun navigaatio

Matkalle aurinkokaupunkiin

Aurinkoinen Naantali on tutkimusten mukaan Suomen paras matkailukaupunki. Eikä ihme, sillä kauniista merenrantakaupungista löytyy nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille.

 

Kun suunnittelet matkaa Naantaliin, voit aloittaa tunnelmaan virittäytymisen perehtymällä ensin kaupungin vaiheikkaaseen historiaan. Turun seudun opaskartasta voit tarkistaa mikä on suorin reitti perille, ja sitten vain tutustumaan nähtävyyksiin ja tapahtumatarjontaan.

 

Musiikin ystävä ajoittaa matkansa tietysti Naantalin musiikkijuhlien aikaan, ja Muumimaailma on lapsiperheiden ehdoton ykkönen.    

 
Koska lukuisien mielenkiintoisten kohteiden vuoksi Naantalin kokeminen ei tahdo onnistua yhdessä päivässä, kannattaa harkita yöpymistä vaikka Pohjoismaiden upeimmassa kylpylässä, jossa riittää tekemistä myös satunnaisten sadepäivien varalle.


Lisätietoja Naantalin tapahtumista, nähtävyyksistä ja palveluista saat Naantalin Matkailusta. Naantalin Matkailu Oy  hoitaa puolestasi mm. majoitus- ja ruokailuvaraukset, opastukset ja yksilölliset retkiohjelmat.

 

Veneilijät huomio!
Satamavoudin tavoittaa kesäaikana puhelimitse numerosta: (02) 533 4146  
 

1.12.2010

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Matkusta Naantaliin".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.