Naantalin lukio

Tervetuloa Naantalin lukioon

Lukion opetuksen tavoitteena on tarjota tasokasta toisen asteen koulutusta lähiseudun nuorille. Naantalin lukion opetustarjonta on varsin kilpailukykyinen suhteessa Turun kaupungin lukioiden tarjontaan. Kielitarjonta, taide- ja taitoaineiden kurssimäärä ja mielekäs luma-luokan jatko (mm. yhteistyö Turun yliopiston IT-laitoksen kanssa) ovat hyvin hoidettuna Naantalin lukiossa, eikä monikaan peruskoulunsa päättävä valitse turkulaista erikoislukiota ko. aineiden puutteellisen tarjonnan takia. Lisäksi tarjotaan Naantalin omana erityispiirteenä matkailualaan perehdyttäviä opintoja, mikä toisaalta sopii Naantalin yleisimagoon, toisaalta luo lukiolle kontakteja ympäröivään yhteisöön.  

Nämä sivut ovat koulun virallinen tiedotuskanava kaikille ja JUUNO-portaali on koulun sisäinen tiedotus- ja työskentelyalue sekä opettajille että opiskelijoille.

  

Naantalin lukio

PL 43 (käyntiosoite Vadstenanpolku 4)

21101 Naantali

puh. +358 44 733 4650

sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@naantali.fi

 

 

Ajankohtaista

 

Naantalin yhteiskoulun 100-vuotis juhlavuosi on käynnistynyt! Lisää tietoa vuoden tapahtumista, esim. juhlavuoden luentosarjasta, syksyn juhlaviikosta, ym. saat parhaiten liittymällä Facebook-ryhmään nimeltä Naantalin yhteiskoulu 100v ja seuraamalla tämän sivuston päivityksiä kohdasta Naantalin yhteiskoulu 100 vuotta. Alla myös mainos kevään luentosarjasta.


Oppikirjaluettelon lukuvuodelle 2014-2015 löydät alapuolella olevan kuvakkeen takaa, Kirjakauppa Birgitasta, Myllyn Suomalaisesta Kirjakaupasta, Turun Kansallisesta Kirjakaupasta tai lukion kansliasta. Hanki kirjat ajoissa ennen kurssien alkua. 

 

Abiturienteille ja uusille ylioppilaille!

 

Studentum on vuonna 2001 perustettu Pohjoismaiden käytetyin Internetin hakupalvelu lukion jälkeisille opinnoille. Sivusto käsittää laajan tarjonnan erilaisia lukion jälkeisiä koulutusmahdollisuuksia ympäri Suomen.

Koulutus.fi on työelämän koulutusten tieto- ja hakupalvelu Internetissä. Sivusto toimii eri työelämän alojen kouluttajien ja koulutusta etsivien kohtauspaikkana sisältäen tietoa useista sadoista kursseista ja kouluttajista valtakunnan laajuisesti.

18.3.2015

 

Kuva: Anu Anttila
Lukion ja Jöns Budde -salin sisäänkäynti: Vadstenanpolku 4
 

 

Sijainti kartalla

 

Linkkejä:

Wilma

Juuno-portaali

Opettajien sähköposti

Opiskelijoiden sähköposti

Julius

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Naantalin lukio".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.