Ajankohtaista


ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄLLÄ ALKAVILLE KURSSEILLE KÄYNNISTYY 1.11.


Netti-ilmoittautuminen tai puhelimitse opiston toimistoon puh. 044 7334 651 toimiston aukioloaikoina. Netti-ilmoittautuminen on mahdollista kaikkina vuorokauden aikoina. Emme ota vastaan ilmoittautumisia sähköpostilla.


Naisten ääni, naisten käsin – Työtä satavuotiaassa Suomessa 


Taidehuoneella avautuu 3.11.Naantalissa 1980-luvulla toimineen Jojanka-muotiyrityksen näyttely. Esillä on naisten mallistoa, juhlapukuja, päällystakkeja ja asusteita sekä yrityksen historiaa.Näyttely kertoo, kuinka naiset ovat rakentaneet suomalaista yhteiskuntaa työllään, yrittäjinä, arjessaan, politiikassa, ihan tavallisessa elämässä, yhdistyksissä ja järjestöissä.

Kansalaisopistojen kirjoittajapajaan osallistuneiden pienoiselämäkerrat kasvattavat 13.11. alkaen tätä monipuolista kokonaisuutta Naisten Ääni -yhteistyönäyttelyksi.


La 18.11. klo 14-18 Elämäntarina-ääneenlukumatinea.”TV:stä tuttu” ääni Outi Kattelus lukee keväällä 2017 järjestetyn alueellisen kirjoittapajan osallistujien tekstejä. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan elämäntarinoista ja työstä Suomen satavuotisessa historiassa – sekä nauttimaan kanelipullia, kahvia ja teetä! Tarjoilujen vuoksi ilmoittautuminen 14.11. mennessä: mirkka.m@gmail.com tai 040 775 2005.

 

Ke 22.11. klo 16.30-18.00 Runoja naisista, elämäntarinallisia runoja - Tervetuloa naiset, miehet, tytöt, pojat, sellaisiksi itsensä tuntevat, ihan kaikki kiinnostuneet! Kuulemme mm. Märta Tikkasta, Anne-Mari Kaskista, Kirsi Kunnasta, Pauliina Haasjokea sekä osallistujien omia runoja. Lausujana naantalilainen Kirsi Kanerva. Tuo rohkeasti oma runosi mukaan!  Keskustelemme myös elämäntarinallisuudesta, omakuvallisuudesta ja tunnustuksellisuudessa runoudessa. Tilaisuuden vetää runoilija, luovan kirjoittamisen opettaja Mirkka Mattheiszen.

 

Lisäksi Naantalin Opisto järjestää ma 13.11. klo 18–19.30 aiheeseen liittyen maksuttoman yleisöluennon Hilja Valtonen – opettaja, kirjailija ja lotta, FL, tutkija Heli Teittinen. Luento pidetään Nlin lukion audiotoriossa.OPISTON AJANKOHTAISET KUULUMISET MYÖS FACEBOOKISSA

Tykkää meistä osoitteessa https://www.facebook.com/NaantalinOpisto/


"Onnistuminen on asenne. Se on avoimuutta uusille ideoille, halukkuutta kuunnella, innokkuutta oppia, halua kasvaa ja joustavuutta muuttua." — BJ Gallagher13.11.2017


LIIKUNTAVIDEOITA


Toimistojooga


Keskivartalotreeni


Keppijumppa


Kahvakuula


Asahi


TAIDEOPETUKSESTA VIREYTTÄ VAPAA-AIKAAN


taideaikuisetteko.jpg
Aikuisten kuvataide, syksy 2016

Kuva: Reija Palo-oja, maanantaimaalareiden ryhmä.


Anita Ramstedt.jpg

Teos: Anita Ramstedt, Superkuu, akvarellikurssi.

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Ajankohtaista".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.