IkÄÄNTYVIEN YLIOPISTON ETÄLUENNOT


Ikääntyvien yliopistossa kohtaavat tieteellinen tieto sekä elämänkokemukset. Tule kuuntelemaan ja jakamaan ajatuksiasi ajankohtaisista aiheista! Luennot välitetään reaaliaikaisellla etäyhteydellä Jyväskylän kesäyliopistosta lukion auditorioon tai Kristoffer-saliin (Opintie 2). Luentopaikkatieto on mainittu luennon kohdalla.


Ilmoittauminen välttämätön. Ilmoittautua voit netissä, puhelimitse opiston toimistoon p. 044 7334 651 tai paikan päällä. Luennot ovat osallistujille maksuttomia. Muutokset mahdollisia.


IKÄÄNTYVIEN YLIOPISTO - KEVÄT 2018

Ke 17.1. Kuka mina olen? Perimän ja ympäristön merkitys käyttäytymiseen ja temperamenttiin. Prof. Liisa Keltikangas-Järvinen, HY, Naantalin lukio, fysiikan teorialuokka.

* Ke 14.2. Aivoterveys ja muistisairauksien ehkäisy. FT Satu Jyväkorpi, HY, Gerontologinen ravitsemus Gery ry., Kristoffer-sali.

* Ke 28.2. Suomalaisen kulinarismin monenmakuisia juuria. Kamarineuvos Erkki Fredrikson, Kristoffer-sali.

* Ke 28.3. Home ja terveys - uusinta tietoa hometutkimuksista. Prof. Tuula Putus, ympäristölääketieteen kliininen tutkimusyksikkö (TROSSI), TY, Kristoffer-sali.

* Ke 4.4. Mitkä ovat olleet ja ovat suomenkielisen kirjallisuuden "pysyvät jalanjäljet"? Kirjailija Juha Hurme, Kristoffer-sali.

* Ke 9.5. Ikääntyvien yliopiston kevätjuhlaluento: Ajatuksia ja tunteita tanssista. Tanssija, koreografi, laulaja Jorma Uotinen, Naantalin lukion auditorio.


Matkailu- ja kulttuuriluennot

Pe 9.2. klo 18-19.30 Sisilian salaisuudet, FM Heidi Amedeo, Kalevanniemen koulu.

Välimeren suurin saari Sisilia pitää sisällään lukuisia historiallisia nähtävyyksiä ja upeita maisemia. Luennolla pääset tekemään Sisilian kiertomatkan ja kuvien kautta tutustutaan saaren mielenkiintoisimpiin paikkoihin. Samalla kuullaan sisilialaisten elämänmenosta ja nykypäivästä. Tervetuloa kuuntelemaan ja hakemaan vaikka matkavinkkejä seuraavan loman suunnitteluun! Maksuton luento.


5.12.2017


NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Yleisöluennot".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.