Ikääntyvien yliopiston etäluennot


Ikääntyvien yliopistossa kohtaavat tieteellinen tieto sekä elämänkokemukset. Tule kuuntelemaan ja jakamaan ajatuksiasi ajankohtaisista aiheista! Luennot välitetään reaaliaikaisellla etäyhteydellä Jyväskylän kesäyliopistosta Kristoffer-saliin (Opintie 2). Ilmoittauminen välttämätön. Ilmoittautua voit netissä, puhelimitse opiston toimistoon p. 044 7334 651 tai paikan päällä. Luennot ovat osallistujille maksuttomia. Muutokset mahdollisia.


Ke 29.11.klo 14-16 Eurooppa nationalismin kourissa,                              ulkomaantoimittaja, tietokirjailija Heikki Aittokoski


Suomi 100 -juhlavuoteen liittyviä luentoja 

Ma 13.11. klo 18-19.30 Hilja Valtonen - opettaja, kirjailija ja lotta, FL, tutkija Heli Teittinen, lukion audiotorio. Hilja Valtonen oli ensimmäisestä romaanistaan lähtien todella suosittu kirjailija, lisänimeltään Painosten herratar. Hän teki myös pitkän työuran kansakoulunopettajana. Opettajan työ oli hänelle niin tärkeää, ettei hän kustantajan pyynnöistä huolimatta jäänyt vapaaksi kirjailijaksi. Suosittu kirjailija antoi teoksissaan myös naisen äänen kuulua; hän oli nuoresta pitäen myös naisasianainen. Myöhemmin hänestä tuli myös merkittävä yhteiskunnallinen ja kulttuuriasioiden vaikuttaja. Hilja Valtosen syntymästä tulee tänä syksynä kuluneeksi 120 vuotta. Hän on pysynyt luettuna kirjailijana, jonka teoksista otetaan useita painoksia, ja hänen viihdyttävät ja eläväiset tarinat ovat jatkaneet elämäänsä myös elokuvissa, joita esitetään televisiossa edelleen. Maksuton luento.


Matkailu- ja kulttuuriluennot

Pe 9.2. klo 18-19.30 Sisilian salaisuudet, FM Heidi Amedeo, Kalevanniemen koulu.

Välimeren suurin saari Sisilia pitää sisällään lukuisia historiallisia nähtävyyksiä ja upeita maisemia. Luennolla pääset tekemään Sisilian kiertomatkan ja kuvien kautta tutustutaan saaren mielenkiintoisimpiin paikkoihin. Samalla kuullaan sisilialaisten elämänmenosta ja nykypäivästä. Tervetuloa kuuntelemaan ja hakemaan vaikka matkavinkkejä seuraavan loman suunnitteluun! Maksuton luento.


13.11.2017


NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Yleisöluennot".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.