Tiedote 12.4.2018

Juhla kunnia- ja ansiomerkkien sekä mitalien saajille


Naantalin kaupunki järjesti keskiviikkona 11.4. kunnia- ja ansiomerkkien sekä mitalien saajille juhlatilaisuuden kaupungintalolla.


Juhlan isäntinä toimivat kaupunginhallituksen edustajat ja siihen oli kutsuttu 69 ansioitunutta luottamushenkilöä ja viran- tai toimenhaltijaa. Tilaisuudessa luovutettiin Tasavallan presidentin 6.12.2017 myöntämät kunniamerkit, Suomen Kuntaliiton mitalit sekä Naantalin kaupungin omat mitalit ja korut.


Juhlatilaisuuden aluksi kuultiin Naantalin Musiikkiopiston rehtorin Sauli Huhtalan (piano) ja Maija Kontulan (viulu) esittäminä Jean Sibeliuksen - ” Romanssi, op. 78, F-duuri”.


Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Markku Tuunan tervehdyssanojen jälkeen oli vuorossa kunnia- ja ansiomerkkien jako. Kaupunginjohtaja Jouni Mutanen luovutti mitalit ja korut hallintojohtaja Riitta Luotion avustamana huomionosoituksen kohteena olleille henkilöille.


Kiitospuheen kaikkien huomionosoituksen saajien puolesta piti Suomen Valkoisen Ruusun ansioristin saanut viestintä- ja kehittämispäällikkö Tiina Rinne-Kylänpää.


Tilaisuuden lopuksi kuultiin Sauli Huhtalan ja Maija Kontulan esittäminä Otto Palmgrenin ”Heijastus - Spegling”.


12.4.2018

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Juhla kunnia- ja ansiomerkkien sekä mitalien saajille".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.