Tiedote 10.7.2009

Naantalin kaupungin turvapuhelinpalvelun uudelleenjärjestäminen

Naantalin kaupunki on valinnut Mainio Vire Oy:n turvapuhelinpalvelun tuottajaksi (sosiaali- ja terveyslautakunta 4.6.2009/84 §). Uusi palvelu käynnistyy 1.8.2009 alkaen.

 

Jatkossa kaikki turvapuhelinasiakkaat saavat käyttöönsä uuden STT Care Reflex -turvapuhelimen, joka toimitetaan Mainio Vire Oy:ltä. Laitteet ovat uusia, korkealuokkaisia turvapuhelimia, jotka täyttävät nykypäivän laatuvaatimukset. Puhelimiinon mahdollisuus hankkia lisälaitteita maksusta.

 

Hälytykset ohjautuvat ympäri vuorokauden Mainio Vire Oy:n hälytyskeskukseen, jossa puheluihin vastaavat hoitoalan ammattilaiset.

 

Mainio Vire Oy laskuttaa turvapuhelinvalvonnasta ja laitteesta kuukausittain asiakasta sosiaali- ja terveyslautakunnassa 19.5.2009/66 § vahvistettujen turvapuhelinpalveluja koskevien taksojen mukaisesti. Myös mahdolliset avustuskäynnit laskutetaan suoraan asiakkaalta Mainio Vire Oy:n toimesta. Auttajatahona toimii Suomen Kotisairaanhoito Oy, joka on Mainio Vire Oy:n yhteistyökumppani alueella. Asiakas voi myös valita auttajatahoksi esimerkiksi omaisensa.

 

Uuden järjestelmän käyttöönottoa edeltää asiakastietojen kerääminen ja päivittäminen, mikä toteutetaan kotihoidon henkilökunnan toimesta.

 

Puhelimet asennetaan vaiheittain ja asennukset pyritään suorittamaan elokuun aikana. Asennusajankohdasta sovitaan jokaisen kanssa erikseen. Asennuksen yhteydessä vanha puhelin viedään pois ja palautetaan laitetoimittajalle kotihoidon toimesta.

 

Järjestelmämuutoksesta ei aiheudu katkosta palveluun.

 

Turvapuhelinlaitteen vuokra on 10,50 € kuukaudessa ja hälytysten vastaanottomaksu 2,35 € kuukaudessa eli yhteensä 12,85 €/kk. Puhelimen asennuksesta Mainio Vire perii 25 €/asennus. Mahdolliset avustuskäynnit veloitetaan toteutuneiden käyntien mukaan. Avustuskäynnin hinta on 39 tai 55 €/käynti riippuen kohteen sijainnista.

 

Tarvittaessa saatte asiasta lisätietoa virka-aikana avohuollon ohjaajalta sekä oman alueenne kotihoidon työntekijöiltä.

 

 

 

 

1.12.2010

 

 

Lisätiedot:

 

Avohuollonohjaaja
Peijonen Kirsi
Puh: +358 2 436 2785
 

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Naantalin kaupungin turvapuhelinpalvelun uudelleenjärjestäminen".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.