Lounatuuli - Asuntomessualueen pohjoisosan asuinpientalotontit

Ilmakuvaa alueesta, jossa näkyy peltoa ja metsäsaarekkeita.

Lounatuulen alueelta, Naantalin asuntomessualueen pohjoispuolelta on haettavissa neljä asuinpientalotonttia (AP). Tontit luovutetaan hintatarjouskilpailun perusteella, ja tarjousaika on 1.7.–31.8.2022.

Lounatuulen uusi asuinalue sijaitsee keskeisellä paikalla kehittyvällä ja kasvavalla Luonnonmaan saarella, noin neljän kilometrin päässä Naantalin keskustasta. Noin kilometrin päähän Lounatuulesta on valmistumassa vuonna 2023 Luonnonmaan perhetalo, johon tulee mm. päiväkoti, alakoulu, sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä liikunta- ja tapahtumatiloja. Alueella on myös avattu uusi päivittäistavarakauppa sekä Nesteen kylmäasema. Asuntomessualueen venesatama rantapuistoineen sekä leikkikenttä ovat alueen kupeessa, samoin Kultaranta Resort golf-kenttineen ja palveluineen.

Asuinpientalorakentamisen lisäksi Lounatuuleen on kaavoitettu omakotiasumista. Lisätietoa Lounatuulen omakotitonteista. Tonteille on mahdollista rakentaa heti kauppakirjan tai vuokrasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Asuntomessualueen pohjoispuolen tontteihin tutustuminen on mahdollista sen jälkeen, kun Asuntomessujen tapahtumajärjestelyt alueelta on purettu. Kaupungin maankäyttöosasto on paikan päällä esittelemässä tontteja 24.8.2022 klo 12.00 alkaen, tapaamispaikkana Puhuri.

Punainen piste merkitty Puhurin varteen kartalla,
Tonttiesittelyn tapaamispaikka kartalla.

Tontin luovutuskilpailu ja hakeminen

lateral-image-left
lateral-image-left

Kilpailuohjelman liitteet

Lisätietoa

Alueen asemakaava: Asuntomessualueen asemakaava

Kilpailijoilla on oikeus pyytää kilpailuohjelmaa koskevia selvityksiä ja lisätietoja. Kysymykset varustetaan yhteystiedoilla ja toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen: tontit@naantali.fi.

Lisäkysymykset tulee jättää viimeistään 8.8.2022 klo 12.00. Kysymykset ja vastaukset niihin laitetaan esille näille sivuille viimeistään 15.8.2022 klo 15.00. Samalla voidaan kilpailuohjelmaa tarvittaessa täydentää.

Maankäyttöosaston palvelupiste
Aukioloajat
Arkisin kello 9–15.
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Käyntiosoite

Käsityöläiskatu 2
21100 Naantali

Postiosoite

PL 43
21101 Naantali

Location coordinates

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Maankäyttö, kaavoitus ja tontit