Kulttuurifoorumi - yhdistysten ja kaupungin yhteistyöelin

Naantali-päivän puistojuhlassa 23.8.2020 lavalla on kaksi yhdistysten edustajaa.

Kulttuurifoorumi on kulttuuriyhdistysten ja kulttuuripalveluiden yhteistyöelin. Sen tarkoituksena on lisätä kulttuuriyhdistysten ja kaupungin yhteistyötä tarjoamalla mahdollisuuden avoimelle keskustelulle ja paikalliskulttuurin kehittämiselle. Kulttuurifoorumilla ei ole virallista päätäntävaltaa. Foorumi on avoin kaikille kulttuuriyhdistysten jäsenille.

Kulttuurifoorumi kokoontuu muutaman kerran vuodessa ja tarpeen mukaan useamminkin, ja sen kutsuu kokoon kaupungin kulttuuripalvelut. Foorumissa käsitellään ajankohtaisia kulttuuria ja yhdistyksiä koskevia asioita. Yhdistykset voivat myös tuoda keskusteluun heille tärkeitä aiheita.

Tilaa Eemeli-yhdistysuutiskirje sähköpostiisi ja tiedät missä mennään!

Kokoontumisista ilmoitetaan pääsääntöisesti kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden lähettämässä Eemeli-yhdistysuutiskirjeessä, joka on kaupungin suora tiedotuskanava yhdistyskentälle. Voit tilata Eemeli-yhdistysuutiskirjeen sähköpostiisi 

Eemeli julkaistaan suurin piirtein parin kuukauden välein, ja useamminkin kun yhdistyksille tiedotettavaa asiaa ilmenee.

Kiinnostaako yhdistystoiminta harrastuksena?

Naantalissa toimii lukuisia erilaisia yhdistyksiä, jotka varmasti iloitsevat uusista jäsenistä. Tutustu tarkemmin paikallisiin yhdistyksiin ja seuroihin ja niiden toimintaan ja ole yhteydessä!

Vapaaehtoistyötä voi tehdä myös satunnaisesti kun sinulle sopii

Satunnaisena vapaaehtoisena toimiminen käy myös harrastuksesta! Naantalin kaupunki, Naantalin seurakunta ja paikalliset yhdistykset tarjoavat ajoittain myös lyhytaikaisia vapaaehtoistehtäviä, kun tarvitaan lisäkäsiä esimerkiksi tapahtumissa. Avoinna olevia vapaaehtoistehtäviä löydät vapaaehtoistyö.fi-sivustolta. Kirjoita sijaintikenttään Naantali ja saat listan vapaana Naantalissa olevista vapaaehtoistehtävistä.

Kulttuuri- ja viestintäsuunnittelija
Organisaatio
Sivistyspalvelut
Puhelinnumero
02 4345 339
Matkapuhelinnumero
044 733 4566
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Sivistyspalvelut, Tullikatu 11