Kulttuurifoorumi - yhdistysten ja kaupungin yhteistyöelin

Naantali-päivän puistojuhlassa 23.8.2020 lavalla on kaksi yhdistysten edustajaa.

Kulttuurifoorumi on kulttuuriyhdistysten ja kulttuuripalveluiden yhteistyöelin. Sen tarkoituksena on lisätä kulttuuriyhdistysten ja kaupungin yhteistyötä tarjoamalla mahdollisuuden avoimelle keskustelulle ja paikalliskulttuurin kehittämiselle. Kulttuurifoorumilla ei ole virallista päätäntävaltaa. Foorumi on avoin kaikille kulttuuriyhdistysten jäsenille.

Kulttuurifoorumi kokoontuu muutaman kerran vuodessa ja tarpeen mukaan useamminkin, ja sen kutsuu kokoon kaupungin kulttuuripalvelut. Foorumissa käsitellään ajankohtaisia kulttuuria ja yhdistyksiä koskevia asioita. Yhdistykset voivat myös tuoda keskusteluun heille tärkeitä aiheita.

Tilaa Eemeli-yhdistysuutiskirje sähköpostiisi ja tiedät missä mennään!

Kokoontumisista ilmoitetaan pääsääntöisesti kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden lähettämässä Eemeli-yhdistysuutiskirjeessä, joka on kaupungin suora tiedotuskanava yhdistyskentälle. Voit tilata Eemeli-yhdistysuutiskirjeen sähköpostiisi 

Eemeli julkaistaan suurin piirtein parin kuukauden välein, ja useamminkin kun yhdistyksille tiedotettavaa asiaa ilmenee.

Kiinnostaako yhdistystoiminta harrastuksena?

Naantalissa toimii lukuisia erilaisia yhdistyksiä, jotka varmasti iloitsevat uusista jäsenistä. Tutustu tarkemmin paikallisiin yhdistyksiin ja seuroihin ja niiden toimintaan ja ole yhteydessä!

Kulttuuri- ja viestintäsuunnittelija
Organisaatio
Sivistyspalvelut
Puhelinnumero
02 4345 339
Matkapuhelinnumero
044 733 4566
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Sivistystoimisto, Tullikatu 11

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Kansalaisjärjestöjen toiminta