NaantaliWorks-mobiilisovellus

Kädessä puhelin, jossa avoinna NaantaliWorks-sovellus.

Naantalilaisten yrittäjien oma mobiilisovellus NaantaliWorks tarjoaa uusia mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja yhteydenpitoon paikallisten yrittäjien välillä sekä tietoturvallisen ja luotettavan kanavan yhteistyölle. Tavoitteena on tarjota matalan kynnyksen kanava yhteydenpitoon ja yhteydenottoon: voit viestitellä ja soitella sovelluksen kautta toisille yrittäjille sekä eri alojen asiantuntijoille pelkällä sähköpostikirjautumisella.

Mobiilisovellus on tarkoitettu

  • naantalilaisille ja Naantalissa toimiville yrittäjille
  • Naantalissa toimivien ja naantalilaisten yritysten avainhenkilöille
  • asiantuntijajäsenille sekä yrityskummeille.

Sovellus on käyttäjille maksuton.

Lataa uudistunut sovellus

NaantaliWorks-sovellus on muuttunut tammikuussa 2024 omaksi sovellukseksi! Voit ladata sen App Store tai Google Play -sovelluskaupasta. Rekisteröidy sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla. Kun rekisteröitymisesi on käsitelty, saat viestin rekisteröitymisen hyväksymisestä.

Vanhaan Hubholm-alustalla toimineeseen sovellukseen rekisteröityneiltä käyttäjiltä uuteen sovellukseen siirtyminen ei vaadi uudelleen rekisteröitymistä, vaan oma tili ja esimerkiksi keskusteluhistoria säilyy myös uudessa NaantaliWorks-sovelluksessa. Käyttäjien tulee kuitenkin ladata sovelluskaupasta uusi sovellus.

Mikä muuttui uudistuksen myötä?

Uudelleenjulkaisun tavoitteena on palvella entistä paremmin naantalilaisten yrittäjien tarpeita. NaantaliWorks-sovelluksen tarkoituksena on edelleen ja vielä aiempaa korostetummin tarjota yrittäjille helppo, ajasta ja paikasta riippumaton sekä tietoturvallinen alusta yrittäjien väliseen verkostoitumiseen.

  • Kokonaan uusi sovellus: Aiemmin Hubholm-alustalla toiminut sovellus muuttuu kokonaan omaksi NaantaliWorks-sovellukseksi. Uudistuksen tarkoituksena on parantaa käyttäjäkokemusta sekä sovelluksen stabiiliutta.
  • Keskusteluryhmät uudistuvat: Teemapohjaiset keskusteluryhmät vaihtuvat ja yksinkertaistuvat. Jatkossa etusivulta löytyvät keskusteluryhmät Etsi & tarjoa sekä Kysy & esittäydy. Uusien ryhmien tavoitteena on tukea yrityksiä erityisesti liiketoiminnan kehittämisessä ja yhteistyöverkoston kasvattamisessa. 
  • Uutta sisältöä: Jatkossa NaantaliWorks-sovelluksessa julkaistaan aiempaa enemmän ja säännöllisemmin ajankohtaista, yrittäjiä kiinnostavaa sisältöä, kuten tapahtumia, uutisia ja asiantuntija-artikkeleita. Kannattaa olla viikoittain kuulolla! 
  • Asiantuntijaverkosto esille: NaantaliWorks-sovellukseen on rakennettu asiantuntijaverkostoa yrittäjien liiketoiminnan kehittämisen tueksi, ja uudistuneessa sovelluksessa asiantuntijat ovat aiempaa näkyvämmin esillä. Tulossa on myös etätilaisuuksia, jotka järjestetään sovelluksen kautta.
lateral-image-left
lateral-image-right

Sovelluksen ylläpitäjä pidättää itselleen oikeuden hyväksyä tai hylätä rekisteröitymisen sen perusteella, kuuluuko rekisteröityjä sovelluksen kohderyhmään. Sovellusta ylläpitää Naantalin kaupunki.

Kysy lisää

Elinkeinopäällikkö
Organisaatio
Hallintopalvelut
Matkapuhelinnumero
040 678 3270
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Yleishallinto, Kaupungintalo, Käsityöläiskatu 2

Asiasanat

Yrittäjät
Työ ja yrittäminen
Yritysyhteistyö ja verkostoituminen