Musiikkiteknologia ja yhteissoitto

Musiikkiteknologia

Musiikkiopistossa on mahdollisuus opiskella musiikin tekemistä ja muokkaamista tietokoneella. Musiikkiteknologiassa perehdytään mm. digitaaliseen äänittämiseen, miksaukseen ja masterointiin sekä notaatio-ohjelmien käyttöön. Musiikkiteknologian opinnoissa oppilaat pääsevät kokeilemaan oman musiikin tekemistä ja sovittamista tietokoneohjelmilla. Tavoitteena on oppia käyttämään ohjelman eri ominaisuuksia ja  ymmärtää MIDI:n (elektronisten musiikkilaitteiden tiedonsiirtostandardin) käyttöä.

Kanteleet

Naantalin Aino-tytöt on kanteleensoittoryhmä, johon kaikilla on mahdollisuus osallistua. Olemme yhteissoiton osalta osa Naantalin musiikkiopiston opetustoimintaa, jossa tarjoutuu aivan nuorempia ajatellen myös hieno mahdollisuus soitinvalmennukseen. Opetus tapahtuu tiistai-iltaisin Naantalin musiikkiopistolla. Soittimina käytämme 5-15-kielisiä pienkanteleita ja 36-39-kielisiä suurkanteleita sekä mm. erilaisia rytmisoittimia. Opettajana toimii Naantalin musiikkiopiston kanteleensoiton opettaja. Otamme mukaan yhteissoittoon lisää kanteleen soittajia, joten jos olet kiinnostunut tulemaan toimintaan mukaan niin ota yhteyttä.

Bändit, orkesterit ja kamarimusiikkitoiminta

Musiikkiopistossa on osana opintoja säännöllisesti yhteissoittotoimintaa. Lisätietoja aikatauluista on opetuskauden aikana saatavissa musiikkiopistosta sekä ohjaavilta opettajilta.

HitMix -orkesteri

Jousiorkesteri

Asiasanat

Lapsiperheet
Nuoret
Kulttuuri ja vapaa-aika
Kasvatus ja koulutus