Opiskelijaksi opistoon

Ranskan kieltä opiskelemassa

Ilmoittautuminen

Kursseille on ilmoittauduttava ennakkoon joko internetissä Kurssi-ilmoittautuminen tai puhelimitse opiston toimistoon. Emme ota vastaan ilmoittautumisia sähköpostilla tai tekstiviestillä. Opiskelijat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Samalla sitoudut maksamaan myös kurssimaksun. Maksamattomat kurssimaksut muodostavat esteen ilmoittautua ja osallistua kursseille.

Opintojen alkaminen

Kurssi alkaa opinto-ohjelmaan merkittynä ajankohtana. Merkitse ajankohta kalenteriisi. Ainoastaan kurssin peruuntumisesta ilmoitamme tekstiviestillä. Naantalin opistolla ei ole maksuttomia kokeilukertoja. Joudut maksamaan kurssimaksun, vaikka osallistuisit vain kerran.

Aikataulumuutokset ja peruminen

Esteen sattuessa ilmoittautumisen voi perua maksutta 5 päivää ennen kurssin alkua, muuten peritään 20 €:n maksu tai koko kurssin hinta, jos se on alle 20 €. Jos peruminen tehdään, kun kurssi on jo alkanut tai osallistumista ei peruuteta lainkaan, laskutetaan koko kurssimaksu.

Peruutuksen voi tehdä netin ilmoittautumisjärjestelmässä kohdasta ”Omat tiedot” ilmoittautumistunnuksella, puhelimitse Naantalin opiston toimistoon puh. 044 7334 651 tai sähköpostilla osoitteeseen opisto@naantali.fi

Opisto ilmoittaa kurssiohjelmaan tulevista muutoksista ja kurssin peruuntumisesta tekstiviestillä.

Materiaalit

Opiskelija hankkii ja kustantaa itse materiaalit. Kurssin kohdalla on erikseen mainittu, mikäli kurssimaksu kattaa myös materiaalit tai raaka-aineet.

Opiston koronatiedote

Naantalin opiston toiminnassa otetaan huomioon tartuntatautitilanteen jatkuminen. Opisto noudattaa opetusviranomaisten, Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen sekä opiston ylläpitäjän antamia suosituksia ja ohjeita. Kaikissa opintoryhmissä noudatetaan hyvää hygieniatasoa. Tarvittaessa opintoryhmien kokoa pienennetään ottaen huomioon toiminnan luonne ja opetustilan koko. Opiston kursseille ei voi osallistua sairaana. 

Mikäli lähiopetuksen toteuttamiseen tulee rajoituksia, voidaan opetus siirtää etäopetukseksi rehtorin päätöksellä. Opetuskertoja voidaan myös siirtää toteutettavaksi myöhempänä ajankohtana. 

Opetus- ja loma-ajat

Toimistomme palvelee

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15. Opiston työkausien aikana iltavahtimestari Mika Niemisen tavoittaa ma-to klo 14-21. Suunnittelijaopettaja Jenny Verta tavoitettavissa puhelimitse perjantaisin klo 9-15.

Opistosihteeri
Organisaatio
Sivistyspalvelut
Puhelinnumero
02 4345 307
Matkapuhelinnumero
044 733 4651
Puhelinajat:

ma-pe klo 9-15

Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Naantalin opisto, Opintie 2

Rehtori
Organisaatio
Sivistyspalvelut
Puhelinnumero
02 4345 424
Matkapuhelinnumero
044 533 4371
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Naantalin Opisto, Opintie2

Vahtimestari
Organisaatio
Sivistyspalvelut
Puhelinnumero
02 4345 574
Matkapuhelinnumero
044 733 4519
Puhelinajat:

Opiston työkausien aikana ma-to klo 14-21 ja pe 9-15

Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Kristoffersali, Opintie 2

Suunnittelijaopettaja
Organisaatio
Sivistyspalvelut
Matkapuhelinnumero
040 359 4865
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Naantalin Opisto