Harrastuskummi

Lapsi, jolla on pallo kainalossa ja aikuinen antavat ylävitoset

Jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus mahdollisuuteen harrastaa. Harrastamisen mahdollisuuksiin voivat vaikuttaa mm. erilaiset haasteet perheissä. Harrastuskummi voi auttaa, kun perheen arki on kiireistä tai vanhemmat eivät syystä tai toisesta pysty itse toimimaan tukena harrastuksessa.

Harrastuskummi on kouluikäisten lasten ja nuorten vapaa-ajan harrastuksissa vapaaehtoisena tukena toimiva henkilö; arkisin iltapäivästä iltaan sekä mahdollisesti myös päivällä viikonloppuisin. Harrastuskummin antama tuki ja aikataulu sovitaan tapauskohtaisesti lapsen ja nuoren tarpeen  mukaan. Kummi voi esim. saattaa lapsen harrastukseen, olla henkisenä tukena tai olla mukana varsinaisessa harrastustoiminnassa. 

Ryhtymällä harrastuskummiksi, tuet kaikista tärkeimpiä; lapsia ja nuoria. Vapaaehtoistoiminta antaa tilaisuuden pysyä ajassa mukana ja mahdollisuuden ymmärtää lapsiperheiden ja nuorten arkea. Vapaaehtoistyö myös edistää sosiaalista hyvinvointia ja mieli pysyy virkeänä. 

Mikäli innostuit tietämään lisää harrastuskummitoiminnasta tai ryhtymään harrastuskummiksi, ota yhteyttä harrastekoordinaattoriin.

Koordinaattori
Organisaatio
Sivistyspalvelut
Matkapuhelinnumero
040 769 2830
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Sivistyspalvelut, Tullikatu 11