Aineistot

Kirjoja kirjaston hyllyssä

Yleinen laina-aika on 28 vuorokautta. Tämä laina-aika on kirjoilla, kielikursseilla, CD-ROM:lla, musiikkiäänitteillä sekä äänikirjoilla.

Osalle aineistosta laina-aika on 14 vuorokautta. Kahden viikon laina-aika on nopeakiertoisella aineistolla, jokereilla, aikakauslehdillä, dvd- ja blu-ray-levyillä, konsolipeleillä sekä videokaseteilla.

Kaunokirjallisuuden uutuuksia

Tietokirjallisuuden uutuuksia

Uutuuselokuvia

E-aineistot

Tutustu Vaski-kirjastojen e-aineistoihin, kuten e-kirjoihiin ja e-lehtiin, verkkokirjastossa.

Lehdet

Naantalin kaupunginkirjastoon tulee runsaasti eri alojen aikakauslehtiä. Uusinta numeroa lukuun ottamatta lehtiä voi lainata kahden viikon laina-ajalla. Uusimmat numerot ovat luettavissa lukusali-kahvilassa. Aikakauslehdistä säilytetään kuluvan vuoden lisäksi edellinen vuosikerta muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Lehtikokoelmaa täydentävät ePress sanomalehdet ja ePress aikakauslehdet, joiden näköislehtiä voi lukea kirjaston asiakastyöasemilla. ePress aikakauslehdet (etäkäyttöinen) on lisäksi käytettävissä myös kirjaston ulkopuolella. Kirjaudu tällöin palveluun kirjastokortilla ja siihen liitetyllä tunnusluvulla. Lehti avautuu luettavaksi kansikuvaa klikkaamalla. Palvelu ilmoittaa, mikäli lehtien kaikki lukulisenssit ovat käytössä. Tällöin lehteä joutuu jonottamaan mutta näet millä sijalla olet jonossa.

Aikakauslehdet

Sanomalehdet

Vieraskieliset lehdet

Kaukopalvelu

Kaukopalvelu on kirjastojen välistä toimintaa, ja sen avulla voit hyödyntää koko kirjastoverkkoa. Jos missään Vaski-kirjastossa ei ole haluamaasi teosta, se voidaan tilata muualta kaukopalvelun kautta.

Celian äänikirjat

Mies kuuntelee Celian äänikirjaa

Celian äänikirjat

Mikäli painetun kirjan lukeminen on vaikeaa, Naantalin pääkirjastossa voi lainata  tavallisten äänikirjojen lisäksi myös Celian CD-äänikirjoja tai liittyä Celian maksuttoman äänikirjapalvelun asiakkaaksi. Celian äänikirjat ovat tarkoitettu ainoastaan lukemisesteisille henkilöille.

lateral-image-left

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Kirjastot