Aineistot

Kirjoja kirjaston hyllyssä

Yleinen laina-aika on 28 vuorokautta. Tämä laina-aika on kirjoilla, kielikursseilla, musiikkiäänitteillä sekä äänikirjoilla.

Osalle aineistosta laina-aika on 14 vuorokautta. Kahden viikon laina-aika on nopeakiertoisella aineistolla, jokereilla, aikakauslehdillä, dvd- ja blu-ray-levyillä sekä konsolipeleillä.

Kaunokirjallisuuden uutuuksia

Tietokirjallisuuden uutuuksia

Uutuuselokuvia

E-aineistot

Tutustu Vaski-kirjastojen e-aineistoihin, kuten e-kirjoihin ja e-lehtiin, verkkokirjastossa tai kuntien yhteisessä E-kirjastossa

E-kirjastoa käytetään mobiilisovelluksella ja siihen kirjaudutaan ensimmäisen kerran vahvalla tunnistautumisella. Ohje E-kirjaston käyttöönottoon.

Lehdet

Naantalin kaupunginkirjastoon tulee runsaasti eri alojen aikakauslehtiä. Uusinta numeroa lukuun ottamatta lehtiä voi lainata kahden viikon laina-ajalla. Uusimmat numerot ovat luettavissa lukusali-kahvilassa. Aikakauslehdistä säilytetään kuluvan vuoden lisäksi edellinen vuosikerta muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta.

Aikakauslehdet

Sanomalehdet

Vieraskieliset lehdet

Lehtikokoelmaa täydentävät e-lehtipalvelut. Kotimaisia sanomalehtiä voi lukea kirjastossa paikan päällä ePress sanomalehdet -palvelussa.

Kotimaisia aikakauslehtiä voi lukea etänä uudessa E-kirjasto-palvelussa. Kokoelmassa on yli 60 aikakauslehteä. Lehteä voi lukea kaksi tuntia kerrallaan.

HUOM! Etäkäytettävä ePress aikakauslehtipalvelu on poistunut käytöstä 15.5.2024.

Kaukopalvelu

Kaukopalvelu on kirjastojen välistä toimintaa, ja sen avulla voit hyödyntää koko kirjastoverkkoa. Jos missään Vaski-kirjastossa ei ole haluamaasi teosta, se voidaan tilata muualta kaukopalvelun kautta.

Celian äänikirjat

Mies kuuntelee Celian äänikirjaa

Celian äänikirjat

Mikäli painetun kirjan lukeminen on vaikeaa, Naantalin pääkirjastossa voi lainata  tavallisten äänikirjojen lisäksi myös Celian CD-äänikirjoja tai liittyä Celian maksuttoman äänikirjapalvelun asiakkaaksi. Celian äänikirjat ovat tarkoitettu ainoastaan lukemisesteisille henkilöille.

lateral-image-left