Liikuntapalvelut työikäisille

Kaksi ihmistä metsässä.

Maksutonta liikuntaneuvontaa aikuisille

Naantalin kaupungin liikuntapalvelut tarjoaa kaupunkilaisille monipuolista liikuntaneuvontaa terveellisen elämäntavan tueksi. Liikuntaneuvonnan piiriin voi päästä terveydenhuollon kautta tai ottamalla itse yhteyttä liikuntaneuvontaan.

Tuntuuko sinusta, että terveelliset elämäntavat ovat jääneet muun elämän jalkoihin? Haluaisitko parantaa elintapojasi ja liittää liikunnan kestävällä tavalla osaksi arkeasi? Naantalin kaupungin liikuntapalvelut auttaa sinua tässä! Maksuton liikuntaneuvontamme on suunnattu työikäisille aikuisille, jotka kaipaavat yksilöityä ja räätälöityä tukea elämänlaatua kohentavien elintapojen suhteen.

Mitä liikuntaneuvonta on?

Liikuntaneuvonta on kokonaisvaltainen neuvontapalvelu työikäisille naantalilaisille, jotka kaipaavat muutosta elämäänsä.

Prosessina liikuntaneuvonta kestää keskimäärin kuusi kuukautta, ja sen aikana perehdytään monipuolisesti keskustelun ja ohjauksen kautta terveellisten liikunta- ja ravitsemustottumusten kehittämiseen.

Liikuntaneuvonta on henkilökohtaista, luottamuksellista ja inhimillistä. Asiakkaan kanssa työskennellään yhdessä positiivisella asenteella – määrätietoistesti ja samalla itselleen armollisesti. Roomaa ei rakennettu päivässä, eikä liikuntaneuvonnassakaan odoteta tuloksia yhdessä yössä. Tarkoituksena on tehdä muutos, joka kestää lopun elämää.

Mitä liikuntaneuvojan kanssa tehdään?

Liikuntaneuvojan kanssa perehdytään terveelliseen ravitsemukseen, liikuntaan ja keinoihin liittää ne osaksi arkea. Liikuntaneuvonta tapahtuu liikuntaneuvojan vastaanotolla, mutta tapaamisten aikana voidaan käydä myös esimerkiksi liikkumassa yhdessä ja ulkoilemassa. Kunkin asiakkaan kanssa tehdään yksilöllinen suunnitelma prosessin kulusta ja toteuttamisesta.

Kenelle liikuntaneuvonta on suunnattu?

Liikuntaneuvonta on tarkoitettu ensisijaisesti niille työikäisille naantalilaisille, joilla on jokin terveysriski (esim. tyypin 2 diabetes), tai jotka liikkuvat terveyden kannalta liian vähän ja/tai kärsivät painonhallintaongelmista.

Aloita loppuelämäsi ensimmäinen päivä ottamalla matalalla kynnyksellä yhteyttä terveyskeskukseesi tai suoraan liikuntaneuvoja Inga Maliseen, joka auttaa sinua tielläsi kohti kohentunutta elämänlaatua, pidentynyttä elinikää, parantunutta vireystilaa ja hyvää terveyttä.

Yhteystiedot liikuntaneuvontaan

Liikuntasuunnittelija
Organisaatio
Sivistyspalvelut
Matkapuhelinnumero
040 683 7454
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Sivistyspalvelut, Tullikatu 11

Juoksija asfaltilla.

Liikuntakampanjat ja -haasteet

Naantali osallistuu LiikUn (Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu Ry) toteuttamaan liikuntahaastekokonaisuuteen, joka koostuu kolmesta eri kampanjasta.

lateral-image-left
lateral-image-right
lateral-image-left
lateral-image-right