Haku varhaiskasvatukseen ja ilmoittautuminen esiopetukseen

Haku varhaiskasvatukseen

Varhaiskasvatustoimintaan haetaan mukaan Wilma Varhaiskasvatus -toiminnanohjausjärjestelmän kautta Wilmaan kirjautuminen
Ohjeet varhaiskasvatushakemuksen tekemiseen löydät tämän sivun alareunasta. Jos sinulla ei vielä ole Naantalin kaupungin Wilma-tunnuksia, sivun alareunasta löydät ohjeet Wilma-tunnusten luomiseen. 

Päiväkoti- ja perhepäivähoidon hakemus tulee tehdä viimeistään neljä kuukautta ennen lapsen hoidon tarpeen alkamista. Hakemus on voimassa kuusi kuukautta. Erityisissä kiireellisissä tilanteissa (esimerkiksi äkillinen työllistyminen) hoitopaikka järjestetään kahdessa viikossa. Hakemiseen liittyvissä asioissa saat lisätietoja varhaiskasvatuksen esimies Ritva Parviaiselta puh. 050 361 5352.

Ruotsinkielinen varhaiskasvatus järjestetään tarvittaessa ostopalveluna Raision Tallebo-päiväkodissa tai Cygnaeuksen koululla Turussa. Hakeminen tapahtuu Wilmajärjestelmässä, jossa hakutoiveeksi kirjataan "Palveluseteli".

Ilmoittautuminen esiopetukseen

Ilmoittautuminen esiopetukseen ilmoittautuminen tulee tehdä 9.-25.1.2023 välisenä aikana. 

Esiopetukseen ilmoitetaan vuonna 2017 syntyneet lapset.

Samalla tiedotamme, että esiopetukseen ilmoittautumiskäytäntö aiempiin vuosiin verrattuna muuttuu.
Jatkossa ilmoittautumislomakkeelle on valmiiksi määritelty alustava esiopetuspaikka.

Lomakkeelle on valmiiksi määritelty alustava esiopetuspaikka, joka on määritelty lapsen osoitteen ja asuinalueen mukaan. Tätä tietoa ei ole mahdollista itse vaihtaa. Mahdollinen poikkeava toive perusteluineen tulee merkitä lisätietoihin. 

Huomioitavaa on, että ilmoitettu alustava esiopetuspaikka voi vielä muuttua esimerkiksi osoitteenmuutosten ja tuen tarpeiden vuoksi. Naantalissa oppilasalueet eivät ole pysyviä. Lähekkäin sijaitsevien esiopetuksen/koulujen jakoalueet saattavat vaihdella vuosittain. 

Esiopetus lukuvuonna 2023-2024 alkaa torstaina 10.8.2023 ja päättyy perjantaina 31.5.2024. 

Varhaiskasvatus

Syksyn 2023 esiopetuspaikat

Naantalin kaupunki on osoittanut syksyn 2023 esiopetuspaikat.

lateral-image-left

Asiasanat

Lapsiperheet
Kasvatus ja koulutus
Lasten päivähoito