Kirjaston tapahtumat

Askarteluja poistokirjoista

Naantalin kaupunginkirjastossa on tapahtumia kaiken ikäisille. Tapahtumia järjestetään niin pääkirjastossa kuin lähikirjastoissakin.

Tapahtumia on perinteisistä lukupiireistä satutuokioihin sekä näyttelyihin. Näyttelyt ovat monipuolisia sisältäen naantalilaista osaamista keramiikasta valokuviin ja käsitöistä maalauksiin.

Kirjoja hyllyssä

Luku- ja kirjapiirit

Kirjallisuudesta kiinnostuneilla Naantalin kaupunginkirjasto tarjoaa lukemisen lisäksi myös mahdollisuuden keskustella kirjallisuudesta.
lateral-image-left
Askarteluja poistokirjoista

Näyttelyt

Kirjaston näyttelyissä on esillä monipuolisesti sekä harrastelijoiden että ammattilaisten töitä. Esillä on ollut mm. maalaustaidetta, grafiikkaa, valokuvataidetta, ikonitaidetta, keramiikkaa sekä taidekäsitöitä. Näyttelyt ovat nähtävillä kirjastojen aukioloaikoina. Näyttelyt ovat maksuttomia.
lateral-image-left
Läppäri ja kirja

Arjen digitaitoja oppimaan!

Naantalin opiston Arjen asiointia verkossa –kursseilla löydät lisää rohkeutta asioida turvallisesti netissä. Maksuttomat kurssit järjestetään syksyllä Merimaskun ja Rymättylän kirjastoissa. ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN

lateral-image-left
Lukija lukee miehelle

Haluatko lahjoittaa lukuhetken?

Haluatko lahjoittaa lukuhetken? Naantalin kaupunginkirjasto ja Birgittakoti etsivät uusia lukuystäviä, jotka käyvät lukemassa ikäihmisille. Lukuhetket pidetään perjantaiaamupäivisin Birgittakodissa.
lateral-image-left

Avainsanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Kirjastot