Kirjaston tapahtumat

Askarteluja poistokirjoista

Naantalin kaupunginkirjastossa on tapahtumia kaiken ikäisille. Tapahtumia järjestetään niin pääkirjastossa kuin lähikirjastoissakin.

Tapahtumia on perinteisistä lukupiireistä satutuokioihin sekä näyttelyihin. Näyttelyt ovat monipuolisia sisältäen naantalilaista osaamista keramiikasta valokuviin ja käsitöistä maalauksiin.

Lepakko puussa

Tietokirjailija Mia Röngän työpaja Suopellon lähikirjastossa

Lasten ja nuorten TIETOKIRJA.FI-päivänä 30.8.2019, tietokirjailija Mia Rönkä pitää lapsille sanataidetta ja lähiluontotietoa yhdistävän työpajan Suopellon kirjastossa. Mian työpajan teemana on lepakot. Työpajat järjestetään klo 9.00-10.00 ja klo 10.30-11.30. Ennakkoilmoittautuminen.

lateral-image-left
Kirjoja hyllyssä

Luku- ja kirjapiirit

Kirjallisuudesta kiinnostuneilla Naantalin kaupunginkirjasto tarjoaa lukemisen lisäksi myös mahdollisuuden keskustella kirjallisuudesta.
lateral-image-left
Askarteluja poistokirjoista

Näyttelyt

Kirjaston näyttelyissä on esillä monipuolisesti sekä harrastelijoiden että ammattilaisten töitä. Esillä on ollut mm. maalaustaidetta, grafiikkaa, valokuvataidetta, ikonitaidetta, keramiikkaa sekä taidekäsitöitä. Näyttelyt ovat nähtävillä kirjastojen aukioloaikoina. Näyttelyt ovat maksuttomia.
lateral-image-left

Avainsanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Kirjastot