Velkuan lähikirjasto

Velkuan lähikirjasto on palvelukeskus Kummelin yhteydessä, heti vierasvenesataman läheisyydessä. Palvelukeskus Kummelissa toimii kaupungin palvelupiste, josta asiakkaat saavat kirjastokortin palvelupisteen aukioloaikoina.

Velkuan lähikirjasto ja palvelupiste
Poikkeusaukioloajat
Velkuan palvelupiste ja kirjasto avataan ajaksi 1. – 31.7.2020. Palvelupiste-kirjasto palvelee asiakkaita ma – pe klo 9.00 – 15.00. Omatoimikirjaston käyttö iltaisin ja viikonloppuisin ei ole vielä AVI:n asettamien rajoitusten johdosta mahdollista. Postin palvelupiste ei myöskään aukea vielä heinäkuussa Postin omien sisäisten järjestelyjen vuoksi.

Koska vanhusten ympärivuorokautisten hoivakotien vierailukielto on vielä voimassa, ei Kummelin pääsisäänkäynti ole käytössä. Päiväkodin ollessa kesätauolla voimme järjestää kaikille toimijoille turvallisen sisäänkäynnin palvelupisteeseen ja kirjastoon Kummelin meren puoleisesta ulko-ovesta heinäkuun ajaksi.

Joudumme toiminnassamme noudattamaan viranomaisten asettamia rajoitteita ja lakeja. Tästä johtuen pystymme päättämään vasta myöhemmin palvelupiste-kirjaston aukiolon jatkosta 1.8. lukien.

Naantalin kaupunginkirjasto ei vastaa Googlen tai muiden hakukoneiden ilmoittamista kirjaston aukioloajoista.
Puhelinnumero
Käyntiosoite

Sauniementie 3
21195 Velkua

Postiosoite

Kummeli, Sauniementie 3
21195 Velkua

Location coordinates

Henkilökunta

Kirjastovirkailija
Organisaatio
Sivistyspalvelut
Yksikkö
Kirjastot
Puhelinnumero
02 4345 313
Matkapuhelinnumero
044 417 1220
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Pääkirjasto, Tullikatu 11

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Kirjastot