Vaarjoen luontopolku

Tie vie laavulle.

Vaarjoen luontopolku sijaistee Naantalin pohjoisosassa Soinisissa. Reitille on kaksi lähtöpistettä, Soinistentiellä ennen Hakapellon kappelia sekä Asemiehentien päässä. Pysäköintitilaa löytyy Asemiehentien puolella Kartanontien pysäkkialueen reunasta sekä myös Soinistentien varresta. Paikalle pääsee myös Fölin N1-bussilinjalla, jonka pysäkki on Kartanontiellä.

Eri polkuja yhdistämällä voi kulkea useiden kilometrien pituisen reitin. Soinistentieltä on laavulle 1,2 kilometriä ja Asemiehentielle 1,1 kilometriä. Koko reitin pituus Soinistentieltä laavun kautta Asemamiehentielle ja oikoreittiä takaisin Soinistentielle on reilu kolme kilometriä.

Tulosta tästä reitin opaskartta (pdf)

Vaarjoen reitin varrelta rannasta löytyy laavu grillipaikkoineen sekä huoltorakennus, jossa on huussi ja puuvaja. Laavun lähellä on laituri, joka mahdollistaa alueelle saapumisen myös kanootilla. Luontopolku kulkee pääasiassa peltoreittejä, paikoitellen myös lähellä asutusta, sekä kaislikkoista ja heinikkoista Vaarjoen rantatörmää. Osa polusta voi olla ajoittain kostea.

Vaarjoen opaskartta

Liitteet

Ulkoliikuntapaikkojen kunnossapito
Puhelinnumero
Huolto/päivystys
Työnjohto/ Max Holmberg
Sähköpostiosoite
Käyntiosoite

Kuparivuorentie 1
21100 Naantali

Postiosoite

PL 43
21101 Naantali

Location coordinates