Lounatuuli - Asuntomessualueen pohjoisosan omakotitontit

Metsämaisemaa.

Merellinen ja luonnonläheinen Lounatuulen asuinalue sijaitsee kehittyvän ja kasvavan Luonnonmaan saaren keskiosassa, noin neljän kilometrin päässä Naantalin keskustasta. Uuden kodit rakentuvat Naantalin kesän 2022 asuntomessualueen pohjoispuolelle, metsäluonnon keskelle. 

Tilhon tonteilta on lyhyt matka Luonnonmaan palveluiden pariin: Noin kilometrin päähän valmistuu vuonna 2023 Luonnonmaan perhetalo, joka kokoaa lapsiperheiden palvelut saman katon alle. Perhetaloon on tulossa mm. alakoulu, päiväkoti, sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä liikunta- ja tapahtumatiloja. Perhetalon vierestä löytyy uusi päivittäistavarakauppa sekä Nesteen kylmäasema. 

Asuntomessualueen rannassa on venesatama viihtyisine rantapuistoineen sekä vanhojen omenapuiden alla lasten leikkipaikka. Lähellä uutta aluetta on myös Kultaranta Resort golf-kenttineen ja palveluineen. 

Tilhon varrelta luovutettiin heinä-elokuussa 2022 järjestetyn tonttikilpailun perusteella seitsemän omakotitonttia sekä neljä yhtiömuotoiseen rakentamiseen tarkoitettua asuinpientalotonttia. Kolme jäljelle jäänyttä tonttia tulivat haettaviksi lokakuun lopussa. Vapaisiin omakotitontteihin voit tutustua tarkemmin tonttisovelluksessa.

lateral-image-left

Tontin haku- ja luovutusmenettely

Asuntomessualueen pohjoisosan omakotitonttien haku alkaa 28.10.2022 klo 10.00. Tonttia haetaan sähköisen lomakkeen kautta Naantalin kaupungin verkkosivuilla.

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja tontinluovutus tapahtuu hakemusten saapumisjärjestyksen perusteella hakemuksen ensimmäisenä jättäneelle.

Omakotitontin saajat sitoutuvat maksamaan 500 euron varausmaksun. Varausmaksu hyvitetään kauppahinnassa/vuosivuokrassa, kun luovutuskirja allekirjoitetaan. Mikäli tontinsaaja vetäytyy tarjouksestaan, varausmaksua ei palauteta. 

Kun olet lähettänyt tonttihakemuksen, hakemus kirjataan kirjaamossa saapuneeksi. Valmistelun jälkeen saat tiedon hakemuksesi käsittelystä ja siitä, oletko saanut tontin. Myöhemmin saat tiedoksi virallisen luovutuspäätöksen sekä ohjeet kauppakirjan tai vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta ja tonttiin liittyvien maksujen suorittamisesta. 

Tonttihaussa ei oteta huomioon hakemuksia, jotka on lähetetty ennen haun alkamisaikaa.

Lisätietoa

Maankäyttöosaston palvelupiste
Aukioloajat
Arkisin kello 9–15.
Poikkeusaukioloajat
Joulun aikaan 27.-30.12.2022 olemme poikkeavasti auki klo 9-12.
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Käyntiosoite

Käsityöläiskatu 2
21100 Naantali

Postiosoite

PL 43
21101 Naantali

Location coordinates

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Maankäyttö, kaavoitus ja tontit