Naantalin Navire

Finnlinesin alus on Naantalin satamassa, taustalla avautuu meren lahti ja vastarannalla näkyy korjaustelakka ja metsää. Kuva: Port of Naantali.

Naviren teollisuusalue on Naantalin uusin yritystonttialue Luonnonmaalla. Naviren alue on yhteensä 30 hehtaaria, ja tontit ovat räätälöitävissä yritysten tarpeiden mukaan. Aluetta esirakennetaan jo, ja se mahdollistaa yrityksille entistä helpomman ja kustannustehokkaan sijoittumisen alueelle.

Naviren sijainti Luonnonmaalla tarjoaa erinomaiset yhteydet eri alojen yrityksille. Lähellä ovat esimerkiksi Turun Korjaustelakkaa ja Meyer Oy:n telakkaa, mikä mahdollistaa lyhyet varastointiajat sekä toimitusmatkat. Navire on vajaan viiden kilometrin päässä Naantalin satamasta, joka on Suomen johtava Skandinavian rahtiliikenteen satama: yli puolet Varsinais-Suomen satamien ja Ruotsin välisestä rekka- ja trailerliikenteestä lautoilla kulkee Naantalin sataman kautta.

Myös maanteitse kuljetukset onnistuvat kätevästi uudistuvaa E-18-tietä pitkin. Esimerkiksi Turun satamaan Naviresta on 17 kilometriä ja Turun lentoasemalle 22 kilometriä.

Naviren ensimmäiset tontit on jo myyty – varmista siis paikkasi Luonnonmaalla!

Tutustu tontteihin tarkemmin yritystonttisovelluksessa tai ota yhteyttä elinkeinoasiamies Lassi Rosalaan.

lateral-image-left

Miksi Naantaliin?

Naantali on osa vetovoimaista Turun seutua, ja tänne sijoittuvilla yrityksillä on hyvät mahdollisuudet kehittää yritystoimintaansa alueen erinomaisten logististen yhteyksien sekä Turun seudun osaavan ja koulutetun työvoiman avulla. 

Sijoittuminen Naantaliin kannattaa, koska

  • Naantalissa on Suomen toiseksi paras toimintaympäristö yrityksille (EK Kuntaranking 2021).
  • Naantalissa on Varsinais-Suomen kolmanneksi paras kunnan ja yritysten välinen yhteistyö (Varsinais-Suomen Maakuntaennuste 2021).
  • Naantali sijoittui Varsinais-Suomen kolmanneksi parhaaksi yrittäjyysilmapiirin kartoituksessa (Varsinais-Suomen Maakuntaennuste 2021).

Naantalin kaupungin elinkeinopalvelut toimii tiiviissä yhteistyössä yrittäjien kanssa. Kaupunki pyrkii nopealla päätöksenteolla varmistamaan hankkeiden sujuvan etenemisen sekä edesauttamaan yritysten kehittymistä ja kasvua.

Kysy lisää:

Elinkeinoasiamies
Organisaatio
Hallintopalvelut
Matkapuhelinnumero
040 678 3270
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Kaupungintalo, Käsityöläiskatu 2

Asiasanat

Yrittäjät
Asuminen ja ympäristö
Työ ja yrittäminen
Elinkeinot
Maankäyttö, kaavoitus ja tontit