Naantalin Navire

Finnlinesin alus on Naantalin satamassa, taustalla avautuu meren lahti ja vastarannalla näkyy korjaustelakka ja metsää. Kuva: Port of Naantali.

Naviren teollisuusalue on Naantalin uusin yritystonttialue Luonnonmaalla. Naviren alue on yhteensä 30 hehtaaria, ja tontit ovat räätälöitävissä yritysten tarpeiden mukaan. Aluetta esirakennetaan jo, ja se mahdollistaa yrityksille entistä helpomman ja kustannustehokkaan sijoittumisen alueelle.

Naviren sijainti Luonnonmaalla tarjoaa erinomaiset yhteydet eri alojen yrityksille. Lähellä ovat esimerkiksi Turun Korjaustelakkaa ja Meyer Oy:n telakkaa, mikä mahdollistaa lyhyet varastointiajat sekä toimitusmatkat. Navire on vajaan viiden kilometrin päässä Naantalin satamasta, joka on Suomen johtava Skandinavian rahtiliikenteen satama: yli puolet Varsinais-Suomen satamien ja Ruotsin välisestä rekka- ja trailerliikenteestä lautoilla kulkee Naantalin sataman kautta.

Myös maanteitse kuljetukset onnistuvat kätevästi uudistuvaa E-18-tietä pitkin. Esimerkiksi Turun satamaan Naviresta on 17 kilometriä ja Turun lentoasemalle 22 kilometriä.

Naviren ensimmäisiä tontteja on jo myyty – varmista siis paikkasi Luonnonmaalla!

Tutustu tontteihin tarkemmin yritystonttisovelluksessa tai ota yhteyttä elinkeinopäällikkö Lassi Rosalaan.

Naviren yritystontti

Yritystonttisovellus

Tarkista tonttien sijainnit kartalta ja lue lisää esitteistä, joista löydät mm. tonttien hinnat.

lateral-image-left

Miksi Naantaliin?

Naantali on osa vetovoimaista Turun seutua, ja tänne sijoittuvilla yrityksillä on hyvät mahdollisuudet kehittää yritystoimintaansa alueen erinomaisten logististen yhteyksien sekä Turun seudun osaavan ja koulutetun työvoiman avulla. 

Sijoittuminen Naantaliin kannattaa, koska

  • Naantali sijoittui Varsinais-Suomen parhaaksi yrittäjyysilmapiirin kartoituksessa (Varsinais-Suomen Maakuntaennuste 2023)
  • Naantalissa on Varsinais-Suomen paras kunnan ja yritysten välinen yhteistyö (Varsinais-Suomen Maakuntaennuste 2023)
  • Naantalissa on Suomen toiseksi paras toimintaympäristö yrityksille alle 50 000 asukkaan kunnista (EK Kuntaranking 2021)

Naantalin kaupungin elinkeinopalvelut toimii tiiviissä yhteistyössä yrittäjien kanssa. Kaupunki pyrkii nopealla päätöksenteolla varmistamaan hankkeiden sujuvan etenemisen sekä edesauttamaan yritysten kehittymistä ja kasvua.

Kysy lisää:

Elinkeinopäällikkö
Organisaatio
Hallintopalvelut
Matkapuhelinnumero
040 678 3270
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Yleishallinto, Kaupungintalo, Käsityöläiskatu 2